• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obradović: Samo želim kompletan tim nedelju dana

Autor mondo.rs

Trener Fenerbahčea izjavio je da je svaki plasman na Fajnal for Evrolige ogroman uspjeh za taj klub, jer sve do 2015. nijednom nije otišao tako daleko.

 Trener K Fenerbahče Željko Obradović Želim kompletan tim bar nedelju dana Izvor: MN PRESS

Fenerbahče peti put zaredom, a Željko Obradović 16. put u trenerskoj karijeri, učestvovaće na Fajnal foru Evrolige!

Prvak Turske je poslije "brejka" Žalgirisa u Istanbulu prošle nedelje, smogao snage i nerava da u Kaunasu zabilježi dvije pobjede (57:66, 82:99) i tako izbegne pritisak "majstorice", bez obzira na to što bi se igrala na njegovom terenu.

Obradović je čestitao protivniku, posebno svom nekadašnjem učeniku Šarunasu Jasikevičijusu, a onda i svojim igračima.

"Radili su naporno da dođu u ovu poziciju. Imali smo problema unutar tima, neke povrijeđene igrače, ne samo u ovoj seriji, nego tokom cijele sezone, ali dobar tim mora da pronađe rješenje i pokaže reakciju i na takve stvari. Ponosan sam na doprinos svih igrača i mogu da kažem da je sjajno plasirati se na još jedan Fajnal for".

Fener će do završnog turnira u Vitoriji imati nepune tri nedelje da se regeneriše i pripremi, uz igranje utakmica u prvenstvu Turske.

"Ono što želim u susret Fajnal foru je da imam zdrave igrače i da mogu da radim sa kompletnom ekipom makar nedelju dana", poručio je najtrofejniji evropski trener.

Istanbulski žuto-plavi i prije njegovog dolaska 2013. godine su značajno ulagali u tim, ali Fajnal for je sve do 2015. bio nedosanjani san.

"Za Fenerbahče je svaki Fajnal for poseban događaj, upravo zbog tako dugog čekanja na prvi nastup. Srećan sam što imam grupu igrača koja je nekoliko godina zajedno. To znači da uvijek nastavljamo da radimo ozbiljno i da nekako uspjevamo da ostanemo gladni uspjeha. Bez toga, sve ovo ne bi bilo moguće. Ništa u životu nije moguće bez motivacije, u sportu pogotovo. Zato još jednom čestitam igračima, koji to razumeju i koji su pronašli način da ponovo to uradimo. Samo da tako nastavimo", završio je srpski stručnjak.

Fenerbahče će se u polufinalu sastati sa pobjednikom serije Efes - Barselona, u kojoj je rezultat 2:1, a četvrti meč igra se u petak uveče.

Drugi par formiraće Real i CSKA ili Baskonija (trenutno 2:1), a u slučaju trijumfa "armejaca" biće to repriza polufinala iz Beograda 2018.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC