• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milošević: Digli smo se, mnogo bi značio Kup

Autor mondo.rs

"Za nas u Partizanu je možda još bitna stavka što osvajanje trofeja može da nam donese rasterećeniji kalendar uoči kvalifikacija za Ligu Evrope", kazao je trener Savo Milošević pred finale Kupa protiv Crvene zvezde.

 Milošević: Digli smo se, mnogo bi značio Kup Izvor: MN PRESS

Savo Milošević će posle dva meseca trenerske karijere imati šansu da osvoji prvi trofej, a ujedno i da popravi sezonu koja je bila i te kako turbulentna za Partizan.

Crno-beli su na kraju završili kao trećeplasirani u prvenstvu, ali sve bi bilo bolje kada bi osvojili pehar Kupa Srbije koji je već tri sezone u njihovom vlasništvu. Peto uzastopno finale masovnijeg domaćeg takmičenja igraće protiv najvećeg rivala Crvene zvezde.

Susret je zakazan za četvrtak (23. maj) na stadionu "Rajko Mitić" od 19 časova, a Savo Milošević poručuje pred borbu za pehar da je to najveća utakmica našeg fudbala.

Savo: Momci su prošli pakao, zaslužuju nagradu

"Sada ima malo veću vrednost i težinu u odnosu na one iz prvenstva - jer donosi trofej. Svako ima svoje motive, a mi ćemo učiniti sve da naši razlozi prevagnu. Priča se u poslednje vreme o fudbalskim stvarima, a to je dobro. Nek pobedi bolji", kazao je trener Partizana na zajedničkoj konferenciji za medije sa Milojevićem održanoj u prostorijama FSS.


Može li osvojeni trofej zaista da bude spas sezone za Partizan?

"Može delom da se gleda tako. Velikom klubu uvek znači osvojen trofej. Za nas u Partizanu je možda još bitna stavka što osvajanje trofeja može da nam donese rasterećeniji kalendar uoči kvalifikacija za Ligu Evrope", kazao je Milošević.

VLADAN MILOJEVIĆ: NEMA OPUŠTANJA NA TRENINGU, A NE U FINALU!

Radi se o tome da će zbog poboljšanog koeficijenta Srbije, osvajač Kupa kvalifikacije za Ligu Evrope počinjati od 2. kola, a ne od 1. runde kako je bilo do sada.

"Značilo bi nam da dve sedmice kasnije počnemo takmičenje. A i trofej bio sam po sebi značio dosta...", podvukao je Milošević.

U prethodnom derbiju odigranom u aprilu slavila je Zvezda rezultatom 2:1 (1:0).

"Meni će trofej značiti više nego mom kolegi, meni iskustvo sa prethodnog derbija znači u ovom trenutku, ali ne u smislu da možemo jedan drugog da iznenadimo. Mada, ovo je različita utakmica, ovih 90 minuta rešava sve. Moja ekipa može bolje nego u prethodnom periodu, jer smo se digli, a nadam se da Zvezda neće useti da se digne na nivo iz Lige šampiona, jer bismo onda imali problem".


Golman crno-belih Vladimir Stojković želi da ponovo osvoji Kup Srbije.

"Ovo je jedna od najbitnijih utkamica za nas u ovoj godini. Imali smo turbulentan peirod, igramo protiv večitog rivala koji je osvojio titulu i na tome im čestitam. Biće pravi doživljaj za gledaoce", poručio je on.

Stojke MONDU otvorio dušu: Ovo je bolesno

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC