Milojević: Željeli smo žarko, ali... Dogodine!

Autor:

Crvena zvezda nije uspjela da osvoji "duplu krunu", a pohod na nju naredne sezone najavljuje Vladan Milojević čime su otklonjene sve nedoumice oko njegovog ostanka u Ljutice Bogdana.

Milojević: Željeli smo žarko, ali... Dogodine! Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Prvi put otkako je Vladan Milojević trener Crvene zvezde - poraz u derbiju.

I to u borbi za trofej Kupa Srbije (1:0).

Trener crveno-bijelih uspio je ekipu da uvede u Ligu šampiona, da ubjedljivo osvoji novi trofej u šampionatu Srbije, međutim izostala je "dupla kruna", prva poslije 12 godina, mada to neće umanjiti rezultate Zvezde ove sezone.

/PARTIZAN OSVOJIO TROFEJ KUPA NA "RAJKU MITIĆU"/

Toga je svjestan i Vladan Milojević, mada sigurno nije zamislio da njegova ekipa jednu od najlošijih utakmica sezone odigra upravo u posljednjoj, protiv najvećeg rivala.

"Treba da pogledamo opet utakmicu i napravimo analizu. Željeli smo žarko, ali to nije bilo dovoljno. Sezona je bila dosta dobra, šteta što sada nismo to i krunisali, ali to je fudbal i imamo sljedeću godinu da se odmorimo i da ostvarimo to što smo željeli", kazao je trener Crvene zvezde koji je tako jasno stavio do znanja da će "odraditi" ugovor do kraja.

Šta je bilo ključno?

"Nedostatak koncentracije, nije bilo nekih izdvojenih šansi, potrošili smo prvo poluvrijeme džabe, a ono što smo se dogovorili nismo ispoštovali".

Kako do trofeja naredne sezone, kakav je plan?

"Ništa, idemo da se odmorimo, pa da opet napravimo dobre rezultate kao ove sezone. Bez obzira na sve, igrači zaslužuju sve čestitke, radićemo vrijedno poslije pauze", rekao je Vladan Milojević u posljednjoj izjavi ove sezone.

Ostale vijesti