• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igudala "utišao" Toronto za izjednačenje!

Autor mondo.rs

Nekadašnji MVP finala pogodio je ključnu trojku nakon koje je zaustavljena očajna serija Golden Stejta, verovatno prouzrokovana i povredom do tada najboljeg pojedinca meča Kleja Tompsona.

Golden Stejt se ne vraća praznih ruku u Ouklend!

Voriorsi su napravili "brejk" (1:1 u seriji) pred oko 20.000 bučnih navijača u "Skotija bank" areni, među kojima su bili incidentni Drejk i bivši predsednik Obama, čak iako su u poslednjoj deonici ostali bez povređenog Tompsona, dok je i ovaj meč propustio Durent.

Kerov tim je napravio "dobru zalihu" tokom treće četvrtine, nakon što je preokrenuo "+13" Toronta, a ključne poene na kraju meča dao je Andre Igudala.

Čovek koji obožava da igra finala, i koji je bio MVP 2015. godine, pogodio je trojku na šest sekundi do kraja za "odbijanje" Toronta u zaletu, nakon što su Voriorsi bili u očajnoj seriji i nisu se upisali na semafor više od pet i po minuta...

Kada je Toronto prišao na dva poena razlike, osećalo se u dvorani da je moguće i to nadoknaditi, VanVlit i Sjakam su opkolili Karija koji nije znao šta će s loptom, bacio ju je ka Livingstonu i delovalo je da će je Lenard ukrasti, zbog čega je Sjakam i krenuo u kontru, ali se snašao vižljasti košarkaš Golden Stejta i uposlio Igudalu samog na šutu za tri poena.

Endrju Bogut je na 5:39 atraktivno posle "alej-upa" zakucao loptu u koš Toronta (106:94), da bi sve do pomenutih poena "Igija" gosti bili u košgeterskoj krizi.

TORONTO - GOLDEN STEJT 104:109 (27:26, 32:28, 21:34, 24:21)

Igudala
Izvor: Youtube/Bleacher Report

Posle utakmice Stiv Ker je delovalo pomalo zabrninuto, iako je njegov tim upisao pobedu bez najboljeg igrača Kevina Durenta, koji bi trebalo da se vrati u trećoj ili četvrtoj utakmici finala, s obzirom na to da su se dvojica novih košarkaša požalila na povrede...

Klej Tompson je osetio bolove u zadnjoj loži, a Kevon Luni problem s ramenom.

"Klej kaže da će biti dobro... Ali, može da bude i polumrtav i opet bi isto rekao. Misli da to nije teža povreda, tako mi je rekao. Videćemo", rekao je Ker i poručio da veruje u "Bugija".

Kazins se oporavio od povrede protiv Klipersa, vratio se u prošloj utakmici, sada i počeo drugi meč u Torontu, a za 28 minuta imao je učinak od 11 poena, 10 skokova i šest skokova.

Najbolji akter kod Voriorsa bio je Klej Tompson (25 poena, 4/6 za tri), dok se Stef Kari pošteno ispromšaivao uprkos 23 poena (6/17 iz igre). Odličnu partiju pružio je Drejmond Grin sa 17 poena, 10 skokova i devet asistencija.

U ekipi Toronta istakao se Kavaj Lenard sa 34 poena i 14 skokova, VanVlit je sa klupe dodao 17, dvocifreni su bili i Lauri (13) i Sjakam (12), ali su falili poeni Gasola (6).

Naredni duel igra se u Ouklendu u noći između srede i četvrtka.

GSW - Toronto
Izvor: YouTube/FreeDawkins

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC