Rađenović za MONDO: Mnogo smo uradili u sezoni

Igrač koji je zadužio opremu Borca pred početak ove sezone ističe da su igrači uradili mnogo u večeras završenoj sezoni. Borac propustio šansu da osvoji duplu krunu, ali je došao do trofeja u Kupu BiH i igrao četvrtfinale Čelendž kupa.

Rađenović za MONDO: Mnogo smo uradili u sezoni Foto: MONDO/Bojan Jakovljević

Desno krilo Borac m:tel-a Bojan Rađenović rekao je za MONDO nakon majstorice finalne serije plej-ofa za šampiona BiH, koja je završena pobjedom Izviđača rezultatom 24:22, da je klub, uprkos neosvajanju titule, ipak imao dobru sezonu.

"Čestitao bih Izviđaču na zasluženo osvojenoj tituli, ali i fer i korektnoj borbi. Mi nismo iskoristili svoje šanse, ali kad se sve sabere, možemo da kažemo da je sezona ipak bila dobra. Osvojili smo Kup BiH, Igrali smo i Evropu, došli do četvrtfinala Čelendž kupa, uz ovakav ritam odigravanja utakmica, mislim da smo mnogo uradili", rekao je Rađenović, uputivši pohvale saigračima.

"Čestitao bih ekipi, naravno, na svemu što je urađeno. Moram da kažem da ja u životu nisam imao ovako dugu sezonu kao što je bila ova", naglasio je Rađenović.

Što se tiče eventualnog ostanka u klubu iz Gospodske ulice poslije isteka ugovorne obaveze...

"Neka se prvo slegnu utisci nakon ove sezone. Pričaćemo o svemu, sad je najvažnije da se sve slegne nakon ovako iscrpljujuće sezone".

Ostale vijesti