Banjaluka: Troje povrijeđenih u dvije saobraćajke

Autor:

Tri osobe, od kojih dvojica motociklista, povrijeđene su u dvije odvojene saobraćajne nezgode koje su se dogodile na području grada Banjaluka, saopšteno je iz banjalučke Policijske uprave.

0
A- A A+
policija, nesreća, saobraćaj, rotacija, saobraćajna policija, saobraćajac, milicija, patrola, Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila juče na magistralnom putu Banjaluka -Klašnice, na raskrsnici ulica Krajiška brigada i Trive Amelice, učestvovali su automobil "škoda" koji je vozilo lice čiji su inicijali M.B. i motocikl kojim je upravljalo lice čiji su inicijali Ž.Š, koji je povrijeđen.

Istog dana u Ulici Ilije i Sime Partala dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali teretno vozilo "folksvagen" za čijim upravljačem je bilo lice čiji su inicijali M.G. i motocikl koji je vozio sedamnaestogodišnjak, sa kojim je na mjestu suvozača bio maloljetnik i obojica su povrijeđena.

"O saobraćajnim nezgodama je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naredio da se preduzmu potrebne mjere s ciljem utvrđivanja okolnosti nastanka saobraćajne nezgode i odgovornosti učesnika", navode iz Policijske uprave Banjaluka.

Iz Uprave apeluju na vozače da se pridržavaju zakonskih propisa i da odgovornim ponašanjem spriječe moguće posljedice, te napominju da su motociklisti ugroženija kategorija učesnika u saobraćaju.

Ostale vijesti