"Kila" usporila talenta Crvene zvezde

Fudbaler koga je Zvezdan Terzić prozvao "srpski Luka Modrić" mora na operaciju.

"Kila" usporila talenta Crvene zvezde Foto: MN Press

Talentovani fudbaler Veljko Nikolić trebalo je da dobije šansu tokom priprema sa Crvenom zvezdom i, nezvanično, bio je blizu konkurisanja za rotaciju u narednoj sezoni, ali zbog peha neće putovati sa ekipom na drugi deo priprema u Austriji.

Nikolić će morati da se podvrgne lakšoj intervenciji - operaciji "kile" - koja će biti obavljena u petak u Beogradu, a sa sobom povlači i pauzu od nekoliko nedelja.

Takva situacija pokvarila je deo planova rukovodstvu, i uopšte stručnom štabu Crvene zvezde, pošto su planirali da u Austriji testiraju sposobnosti i kvalitet Nikolića, koji je prethodnih godinu i po dana proveo na pozajmici u filijali Grafičaru.

Bio je najbolji pojedinac "Zvezde B" i uskoro je trebalo da usledi konačna odluka da li će se vratiti u filijalu, koja je izborila plasman u Prvu ligu Srbije, ili će konkurisati kod Milojevića.

Povreda će svakako otežati tu računicu...


"Veljko Nikolić mora da postane srpski Luka Modrić, ima nešto što ne može da se nauči, u prijemu tri rešenja i okretanje licem ka golu. Radiće i na fizičkom ojačanju, potrebno mu je oko dva kilograma mišićne mase", rekao je Zvezdan Terzić pre godinu dana.

Podsetimo, fudbaleri Crvene zvezde borave na Zlatiboru, a od srede će im se pridružiti i Lorenco Ebisilio koji je dobio nekoliko dana više slobodno.

Ostale vijesti