Fauna ima novi singl "Pustota/Žedan" (VIDEO)

Autor:

Zagrebačka zoo-pop grupa Fauna predstavila je novi singl pod naslovom "Pustota/Žedan", zajedno sa video spotom za koji režiju potpisuje Janet Beriša.

0
A- A A+
Foto: YouTube/screenshot

Osnovan i pokrenut kao duo projekt, Fauna od kraja 2017. radi na svojim nadolazećim pjesmama. Ime iza kojeg se kriju Iva Čupić i Kristijan Cindrić, dvojac je koji čini osnovu i esenciju benda. Tokom 2018. godine tom autorskom duetu pridružuju još i Mirna Čupić (vokal, gitara), Beata Grobenski (gitara) te Matko Podobnik (bubnjevi), čime se cijela ideja i sva nastojanja upotpunjuju.

Nakon nekoliko mjeseci proba i uvježbavanja autorskog materijala, bend počinje raditi na snimanju i produkciji muzike. Prvi rezultati vidljivi su danas u obliku pjesma, odnosno studijskih singlova "Kaliko" i "Pustota/Žedan".

U pogledu žanrovskih odrednica, Fauna na regionalnu scenu donosi nešto potpuno novo, a istovremeno i nešto vrlo dobro poznato. Okviri su to nečeg što možemo nazvati sneni, art ili psihodelični pop, ali iznad svega toga Fauna se uspijeva odvojiti te nametnuti svoju ideju i viziju.

Novi singl Faune, baš kao i prethodni, izašao je pod okriljem sjajne zagrebačke etikete "više manje zauvijek".

Poslušajte...

Izvor: više manje zauvijek/YouTube

Tagovi:

Ostale vijesti