• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fulam se opet pojačao, Mitar ima nove saigrače!

Autor mondo.rs

Možda sa njima u društvu mu bude još lakše da postiže golove...

Fulam ne namjerava da provede duže od godinu dana u Čempionšipu!

Tim sa "Krejven kotidža" imao je očajnu sezonu i vratio se odmah u niži rang takmičenja, međutim ostanak Aleksandra Mitrovića, s kojim je potpisan novi ugovor, kao i dolasci zanimljivih pojačanja mogu da uliju optimizam navijačima kluba iz Londona.

Srpskom golgeteru društvo u napadu praviće pozajmljeni fudbaleri Vulverhemptona i Brajtona koje je Fulam angažovao u roku od nekoliko dana.

Po jednom krilu će napadati Ivan Kavalejro (25), Portugalac koji u dresu Vulvsa nije uspio da ponovi igre iz Čempionšipa, dok će po drugom djelovati Antoni Nokar (27), na koga "galebovi" više ne računaju uprkos solidnim partijama prošle godine.

Francuz je prošle godine odigrao 36 mečeva za Brajton i zabilježio "učešće" u 11 golova (4 pogotka i 7 asistencija), a Fulam će mu biti već treći klub u Engleskoj pošto je igrao i za Lester.

Kada je u pitanju Kavalejro, radi se o igraču moćnog agenta Žorža Mendeša koji ga je u Vulverhempton doveo još 2016. godine, direktno iz Monaka za čak 8 miliona evra. Zabilježio je 19 golova i 20 asistencija u dresu "vukova" dok je igrao i za Benfiku i Deportivo.

Vidjećemo da li će Mitrović u saradnji sa njima moći još dodatno da popravi svoj golgeterski učinak, nakon što je prošle sezone dao 11 golova u Premijer ligi.






Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC