• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Aleksandar Veliki" ostaje u Fulamu - MITAR potpisao!

Autor mondo.rs

Spekulisalo se da će otići iz Fulama nakon što je tim ispao u drugu ligu, ali umjesto toga Mitrović je "šarnuo" potpis novog petogodišnjeg ugovora. Klub ga u objavi prozvao "Aleksandar Veliki".

Ne ide nigdje!

Aleksandar Mitrović (25) će i naredne sezone nositi dres Fulama, bez obzira na to što je ekipa ispala u drugu ligu, kao i to što su ga tokom ovog ljeta zvali mnogobrojni klubovi, najviše iz Premijer lige, ali iz Španije, Njemačke, Turske...

Tim sa "Krejven kotidža" saopštio je ove večeri da je sa snažnim napadačem dogovorio i produžetak ugovora, pa će prema novom dobiti bolje finansijske uslove i ostati do 2024. godine.

Zanimljivo je da je Fulam u objavi vijesti o novom ugovoru srpskog napadača nazvao "Aleksandar Veliki", po ugledu na velikog vojskovođu, pa je to samo još jedan u nizu nadimaka koje je Mitrović dobio u Engleskoj: Mitro, Mitrogol, Mitroglicerin...

Najbolji strijelac tima iz prošle sezone, nada se da će s Fulamom ubrzo izboriti i drugu promociju u najviši rang engleskog fubala, kao i za vrijeme Slaviše Jokanovića.

"Osjećam se sjajno, srećan sam zbog potpisa ugovora i radujem se sljedećoj sezoni. Bilo je dosta zainteresovanih klubova, ali sam na kraju ostao ovdje jer sam se lijepo snašao u Fulamu. Moja djeca, žena, čitava familija je srećna ovdje, ovo je moj dom", ispričao je Aleksandar Mitrović za zvanični sajt kluba u kom je prošle sezone povremeno bio i kapiten.


Direktor kluba Toni Kan nije krio zadovoljstvo zbog ovog poteza.

"Mitar je napadač svjetske klase i nevjerovatan talenat, a istovremeno je i sjajna osoba van terena. On je lider ovog kluba i veliki prijatelj, navijači ga obožavaju", kazao je vlasnikov sin.

U narednoj sezoni trener Fulama biće mladi Skot Parker, a vidjećemo da li će klub ponovo uložiti velika sredstva kako bi se brzo vratio u Premijer ligu, pošto prethodna sezona nije bila ni blizu uspješna kao što se očekivalo.

Posebno od smjene Slaviše Jokanovića i dolaska Klaudija Ranijerija.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC