Napadnuti starac iz Gradiške o kobnoj večeri

Milovan Ljoljić (72) kojeg je sinoć vojnim bajonetom napao komšija Alen Stojadinović (41) kod Gradiške, ispričao je za Mondo da je sa Stojadinovićem i ranije imao problema, te da mu je u maju prošle godine zapalio sijeno i dio štale.

0
A- A A+

gradiška, saobraćaj, automobili Foto: Mondo/Dušan Volaš

Kaže da ni sam ne zna šta ga je nagnalo na posljednji napad bajonetom, te da njemu nije direktno prijetio, ali je preko drugih komšija čuo da spominje prijetnje.

Kao što smo već objavili, Stojadinović je uhapšen sinoć zbog sumnje je vojnim bajonetom u selu Kruškik kod Gradiške pokušao ubiti komšije Milovana (72) i Miru (69) Ljoljić.

Iz PU Gradiška je saopšteno da se napad dogodio oko 19.30 sati.

"Živi druga kuća od nas, sa majkom. Uvijek smo im pomagali, kada su pravili kuću, jer su izbjegli iz Vareša. Odjednom su nam okrenuli leđa. Dok mu je otac još bio živ, on je to smirivao, a onda naklon njegove smrti je postalo gore", ispričao nam je Milovan Ljoljić.

Potvrdio nam je da je, nakon što mu je ukazana pomoć, pušten iz bolnice, te da je zadobio posjetkotine na dva mjesta, dok je njegova supruga Mira, još uvijek u bolnici.

"Posjekao me ispod rebara i po prstu. Žena mi je još u bolnici, izgubila je tri litre krvi. U strahu sam, kako ne bih bio. Bojim se pustiće ga iz policije, pa će opet doći i napasti nas. Ovdje su zaštićeniji psi, nego ljudi", kazao je Milovan Ljoljić za Mondo.

Ostale vijesti