• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Liverpul samo pobjeđuje: Čelo tabele pred pauzu

Autor mondo.rs

Ekipa Jirgena Klopa još jednom je pokazala zbog čega su uz Mančester Siti glavni favorit za osvajanje Premijer lige.

Liverpul pobjeđuje i nema namjeru da se zaustavlja. Možda bi gostovanje na Turf Muru nekada bilo komplikovanije, ali evropski šampion je trenutno nezustavljiv. Savladali su tim Šona Dajša bez imalo muke i tako nastavili stoprocentan učinak poslije četiri kola Premijer lige - 3:0.

Od početka do kraja su Redsi kontrolisali meč, a na terenu je ponovo bio ubojiti trojac Sadio Mane - Roberto Firmino - Mohamed Salah. Upravo su se prva dvojica upisala u strijelce, ali zapravo je sve počelo autogolom Krisa Vuda.

Trent Aleksander Arnold je želio da centrira sa desne strane, lopta se od igrača Barnlija odbila i praktično lobovala Nika Poupa. Samo četiri minuta kasnije, u 37. minutu, Mane je duplirao prednost i već tada je postalo jasno da Barnli rezultatski nema šta da traži u ovom meču.

U nastavku su Redsi kontrolisali dešavanja na terenu, Salah je u nekoliko situacija mogao da bude precizniji, međutim konačan rezultat je postavljen u 81. minutu.


Liverpul poslije četiri kola i pred odlazak na pauzu za reprezentativne obaveze ima maksimalnih 12 bodova, dva više od aktuelnog šampiona Mančester Sitija.

Čak 12 golova su do sada postigli i poslije trijumfa nad Čelsijem u Superkupu Evrope, Klop se nikako ne može požaliti na rezultate svog tima.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC