• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kovačević neće da podnese ostavku

Predsjednik FSRS na vandrednoj sjednici Izvršnog odbora FSRS ponovio da ne želi da podnese ostavku.

 Kovačević neće da podnese ostavku Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk
Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

  Dugo očekivana sjednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza RS održana je danas u Banjaluci, ali nije donijela ništa novo.

Sjednica je održana na zahtjev šest članova IO FSRS koji žele smjenu, odnosno ostavku predsjednika FSRS, Mile Kovačevića, ali do toga neće doći.

Na sjednici, kojoj je prisustvovalo 10 članova, raspravljalo se o njihovom zahtjevi,  aktuelnoj  situaciji i zahtjevu 43 delegata za održavanjem vanredne sjednice Skupštine FSRS, a pojedini članovi IO FSRS ponovo su zatražili ostavku  Kovačevića.

Nakon rasprave stav predsjednika FSRS je bio jasan da ostavku ne želi podnijeti, jer nije prekršio ni jednu statutarnu odredbu, saopšteno je iz FSRS.

Zaključeno je da Područni fudbalski savez Trebinje dostavi imena najmanje dva kandidata za člana Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Republike Srpske, umjesto Radenka Vasiljevića iz Foče  koji je samoinicijativno napustio članstvo u Izvršnom odboru. 

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zabrinuti Građanin

A ovi sto trebaju preuzeti FSRS ne da nisu nikada sutnuli loptu , nisu do prije 5 godina pogledali ozbiljnu utakmicu, a to što su mladji im je jedini adut koji priznacete nije dovoljan

Zabrinuti Građanin

A sto da podnese.... je li neko ima bolje rjesenje.... ukinuce te vi FSRS a ne gos.Kovacevića....i u Bugarskoj je bilo blokirano prvenstvo, to imajte na umu

Fudbalusrcu

@Zabrinuti Građanin Dragi gospodine,fudbal RS nikad nije bio u ovakvoj situaciji.Ako vecina kaze da treba da ode onda mora otici.Neka se povuce i ostavi nekim mladjim ljudima da pokusaju nesto makar se lopta nikad vise ne zakotrljala terenima RS.Pokusajmo nesto promjeniti,ovo vise nema smisla.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC