• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žižović: Znali smo da će se trud isplatiti kad-tad

Autor mondo.ba

Fudbaleri Radnika zabilježili treću pobjedu u nizu, bez primljenog gola. "Ponosan sam na ove sjajne momke", rekao je poslije trijumfa protiv Zrinjskog trener Mladen Žižović.

Još jednu sjajnu fudbalsku predstavu priredili su fudbaleri Radnika, koji su pred svojim navijačima ostvarili minimalan, ali više nego zaslužen trijumf protiv vicešampiona BiH, Zrinjskog iz Mostara.

Jučerašnja pobjeda rezultatom 1:0 bila je treća u nizu za Bijeljince, i to bez primljenog gola, pa je tim Mladena Žižovića sa maksimalnih devet bodova u posljednja tri kola (gol razlika 5:0), stigao do pete pozicije.

POVEZANE VIJESTI

"Svaka pobjeda računa se isto. Međutim, ovaj trijumf je izuzetno važan jer ne mogu da se sjetim kad smo posljednji put ostvarili tri pobjede u nizu. Pogotovo ako se zna da smo igrali sa vicešampionom države, koji je u prethodne četiri godine tri puta bio prvak, koji ima širok roster i mnogo vrijedi", istakao je Žižović.

Do trijumfa nad Zrinjskim, Radnik je stigao sjajnim pogotkom Demira Pece. I prije vodećeg gola, domaćin je imao nekoliko odličnih prikika, prije svega preko fenomenalnog kapitena Velibora Đurića.

"Zrinjski je imao 'jalovi' posjed u prvom poluvremenu, ali bez prilika, dok smo i mi imali samo polukontru preko Pece. Međutim, furiozan početak drugog poluvremena, gdje smo stvorili tri stopostotne prilike, od kojih se izdvaja prečka Đurića osigurao nam je čistu i zasluženu pobjedu, uz odlično suđenje Šehovića. Volio bih da ovakvo suđenje uvijek bude, kako u Bijeljini, tako i u gostima", poručio je mladi strateg.

I na ovom meču odbrana Radnika djelovala je izuzetno čvrsto, ali Žižović ne želi da izdvaja nikog posebno, nego apostrofira timski rad.

VUKAS: RADNIK JE BIO BOLJI

Trener Zrinjskog Hari Vukas čestitao je Radniku na zasluženom trijumfu, svjestan da njegovi igrači nisu bili na visini zadatka. "U prvom poluvremenu smo diktirali tempo, ali izostala je završnica. U nastavku smo pali, Radnik je bio bolji i zaslužio gol. Bilo je teško vratiti se nakon toga, jer su odigrali odlično u defanzivi. Nemam šta drugo reći, nego čestitati Radniku na pobjedi."

"Ponosan sam na ove sjajne momke", rekao je Žižović. "Bez obzira što smo bili u krizi, znali smo da radimo na ispravan način. Ne bih nikoga izdvajao, timski rad uvijek se nagradi. Samo je bilo pitanje vremena kada će nam se naporan rad i trud isplatiti", zaključio je trener Radnika.

Poslije veoma lošeg starta prvenstva, koji je sasvim sigurno uzrokovao i nastup na međunarodnoj sceni, odnosno umor usljed utakmica u kvalifikacijama za Ligu Evrope, gdje su Bijeljinci u pet utakmica upisali čak četiri poraza, čini se da polako sve dolazi na svoje, pa se Radnik vraća u sami vrh premijerligaške tabele.

Radnik sada na svom kontu ima 12 bodova, samo četiri manje od lidera Željezničara, dok je do prije mjesec dana bio na pretposljednjem mjestu.

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Drug

Bravo Žile majstore👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Dado

Ja sam sinoć prestao gledati utakmicu u 85. jer Borac konstatno ide na bod koji mu ništa ne znači. Kako su pobjedili Čelik spretno i sretno tako isto i istim rezultatom su izgubili. Sad nastavite pričati da ste u uzlaznoj formi jer ste pobijedili Kozaru

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC