• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barsa izabrala nasljednika: Da se spremi Galjardo!

Autor mondo.rs

Dobije li Valverde otkaz u međuvremenu, ekipu bi protiv Real Madrida tog 26. oktobra na "Kamp nou" stadionu trebalo da vodi - Marselo Galjardo (43).

  Ernesto Valverde (55) neće voditi Barselonu u prvom ovosezonskom "El klasiku" ukoliko ne preuzme kontrolu nad ekipom, podigne formu ključnim igračima i čelnike kluba ne zadovolji kvalitetom igre u mečevima sa Seviljom prije, odnosno Eibarom i Slavijom poslije pauze zbog kvalifikacija za EURO.

Dobije li otkaz u međuvremenu, ekipu bi protiv Real Madrida tog 26. oktobra na "Kamp nou" stadionu trebalo da vodi - Marselo Galjardo (43).

Argentinska mreža "TNT sport" objavila je, pozivajući se na pouzdane izvore bliske treneru River Plejta, da su se predstavnici Barselone prethodnih nedelja raspitivali za čovjeka koji je od 2014. do danas dva puta osvojio Kopa libertadores, jednom Kopa sudamerikanu, tri južnoamerička Superkupa, dva argentinska Kupa i jedan Superkup.

Kao nasljednik Luisa Enrikea, Valverde je na ljeto 2017. debitovao na klupi "Blaugrane" vezanim porazima od Real Madrida u Superkupu (1:3, 2:0) i potom ostao neporažen u šest "El klasika" u La Ligi i Kupu kralja, uz dva remija (0:3, 2:2, 5:1, 0:1, 1:1, 0:3), osvojio obje Primere sa ukupno četiri poraza u dvije sezone, u oba navrata stizao do finala Kupa kralja, jednom osvojio trofej, proletos izgubio od Valensije, trofejima dodao i Superkup prošlog ljeta, ali…

...su eliminacije u četvrtfinalu Lige šampiona od Rome, poslije 4:1 kod kuće i polufinalu od Liverpula, poslije 3:0 kod kuće, nastavile da ga progone do danas.

Povreda ponovo najboljeg fudbalera svijeta u izboru FIFA, Lionela Mesija, dovela je do toga da u prvih sedam kola La Lige ove sezone doživi polovinu poraza u prethodnih 76 kola, međutim tri pobjede u nizu zabilježene nakon neprijatnih 2:0 u Granadi popravile su izglede "El Ćingurija" da ostane na klupi i poslije "crne nedelje" za trenere bez rezultata.

Valverde je srećno pobijedio Viljareal (2:1) na "Kamp nou", osvojio bodove u predgrađu Madrida protiv Hetafea (0:2), pa "okrenuo" Inter u derbiju 2. kola Lige šampiona u srijedu uveče (2:1), tako da će Galjardo - pod uslovom da je zainteresovan - morati još da sačeka na prve prave pregovore sa Barselonom.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC