• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ugovori Ugostiteljskog servisa Vlade RS vrijedni skoro tri miliona KM

 Bojana Ninković
Autor Bojana Ninković

Vrijednost ugovora Ugostiteljskog servisa Vlade RS koji su zaključeni do kraja juna ove godine vrijedna je skoro tri miliona maraka (2. 801,770 KM), a zaključeni ugovori se odnose mahom na nabavku hrane i pića.

 ugostiteljski servis ministarstvo vlada rs Izvor: MNStudio/iStockphoto

Konkretno, pomenuti servis pruža ugostiteljske usluge za potrebe Vlade, predsjednika Republike Srpske, narodnih poslanika i zaposlenih u institucijama RS. Tačnije rečeno, a kako je navedeno i u opisu djelatnosti servisa, on se bavi pružanjem ugosteljskih usluga u restoranima i bifeima poslovnih zgrada i prostorija koje koriste Vlada i drugi republički organi, kao i pružanjem ugostiteljskih usluga i usluga smještaja u hotelima i ostalim smještajnim jedinicama.

Pomenuti podaci mogu se pronaći na sljedećem linku u okviru dokumenta obrazac realizacije ugovora/okvirnog sporazuma i zvanični su podaci Ugostiteljskog servisa RS. 

Kada je riječ o ugovorima, najveću vrijednost ima onaj zaključen sa preduzećem Vizion DOO Rogatica koji se odnosi na nabavku hrane, pića i srodnih proizvoda, mesa i mesnih proizvoda, a njegova vrijednost je 59.806 KM.

Odmah nakon toga slijedi ugovor zaključen sa preduzećem Onogošt DOO Sokolac, vrijedan 44.502 KM, a vezan je za nabavku hrane, pića i srodnih proizvoda, kao i raznih prehrambenih proizvoda.

Osim ovih, ostali ugovori odnose se na usluge održavanja i popravku računara, kancelarijski materijal, kancelarijski namještaj, na nabavku poklona i priznanja i slično.

Kao dobavljači , osim Viziona i Onogošta još se pojavljuju i Rema trade Laktaši, Korićanac ZRUG DOO Banjaluka, Klas DOO Pale, Biscomerc DOO i drugi.

Pročitajte i ovo

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zole

Svi oni se šopaju mufte,prisjelo im dabogda

MONDO REPORTAŽE