• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DNS Banjaluka o prelasku članova u SNSD: Građani su prevareni

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Povjereništvo Demokratskog narodnog saveza (DNS) u Banjaluci oglasilo se saopštenjem povodom jučerašnjeg prelaska bivšeg predsjednika GO DNS u Banjaluci, Borivoja Obradovića, u Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD).

 Povjereništvo DNS Banjaluka o prelasku Obradovića Izvor: Mondo - Željko Svitlica

U saopštenju se navodi da Povjereništvo DNS želi da obavijesti javnost "o bezočnoj laži i prevari građana Republike Srpske."

"Naime, istupom bivšeg člana DNS Borivoja Obradovića, koji nije mogao ni da izgovori ime partije u koju je preletio pa ga sadašnji, a očigledno i bivši, naredbodavac opominje gdje se nalazi, pokazuje koliko su građani Banjaluke prevareni i pokradeni.

Možda će vas zanimati

 U DNS podsjećaju javnost da je DNS partija koja je na proteklim izborima osvojila dva odbornička mandata u Banjaluci i da su mandati osvojeni na politici, idejama i infrastrukturi Demokratskog narodnog saveza. Smatraju da bi rezultati bili značajno bolji da se tadašnje rukovodstvo Gradskog odbora DNS Banjaluka pridržavalo odluka Predsjedništva DNS i predsjednika stranke Nenada Nešića.

"Građani Republike Srpske i građani Banjaluke moraju biti svjesni da su prevareni i pokradeni od šačice ljudi koji javno promovišu svoju sramotu zvanu krađa i prevara. Zamislite lopova koji se javno hvali da je opljačkao banku i troši taj novac bez ikakve odgovornosti.
Pitamo se, u kom pravcu ide naše društvo ukoliko se ovakve prevare dozvole i oproste. U čemu je razlika između pljačkaša banke i ovih koji varaju građane Republike Srpske na izborima?," pitaju u saopštenju.

Kažu da od Obradovića i njemu sličnih očekuju "da vrate ono što im je DNS dao, da vrate mandate, a svoj put nastave onim pravcem za koji misle da je za njih bolji."

"Svima koji su uzeli pokradeno poručujemo da nikome nećete donijeti sreću. Učinili ste veliku stvar za DNS time što niste više dio nas.
Mi iz DNS građanima poručujemo da ćemo uvijek ostati uz njih kao što smo bili i do sada, ali i ranije, kada u teškim vremenima kada nismo glasali ni za jedan prenos nadležnosti, kada nismo glasali za odluke za bezočnu pljačku Republike Srpske.  DNS je opstao i ostaće uz svoj narod bez obzira na pojedince koji ih bezočno kradu i varaju, a cijenu će platiti jer će ih narod kazniti," zaključuje se u saopštenju.

Povezano

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mladen

A DA LI SU GRAĐANI PREVARENI IZLASKOM DNS IZ KOALICIJE??? KOMPLETNU PARTIJU "PRELETITI" IZ KOALICIJE U OPOZICIJU, TO NIJE PREVARA GRAĐANA?!

MONDO REPORTAŽE