• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanivuković tuži Amidžića i traži da ga smijene sa Ekonomskog fakulteta

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković najavio je danas da će podnijeti krivičnu prijavu protiv odbornika SNSD Srđana Amidžića.

 Ekonomski fakultet u Banjaluci Izvor: Univerzitet u Banjaluci

Takođe, kaže da će podnijeti zahtjev da Amidžić bude smijenjen sa Ekonomskog fakulteta u Banjaluci koji Stanivuković pohađa, a gdje je Amidžić angažovan kao profesor.

''Taj čovjek je postao milioner za četiri godine," rekao je Stanivuković.

Podsjećamo, na političkom mitingu ispred RTRS prije desetak dana, Stanivuković je govorio o navodnom sumnjivom poslovanju nekoliko preduzeća u vezi sa izgradnjom banjalučke ''Eko toplane'', a sa kojima su povezani vanredni profesor na Ekonomskom fakultetu u Banjaluci, Siniša Kurteš i odbornik SNSD i Srđan Amidžić, koji je i bivši zamjenik gradonačelnika Banjaluke.

Povezano

Amidžić je kasnije odgovorio da on od 2019. godine nije u vlasništvu firme koju je Stanivuković spominjao i da su vlasništvo napustili i drugi koji su se bavili politikom, a kako bi se izbjegle upravo oakve situacije.

"Najveću neprijatnost osjećam zbog akcionara tog privrednog društva, koji pored jake konkurencije od 24 ostala privredna društva iz te oblasti nastoje na tržištu da ostvare što bolje poslovne rezultate i čija poslovna orjentacija nije rad sa javnim sektorom, a sada prolaze kroz ovaku situaciju te im se nanosi poslovna šteta," naveo je Amidžić u odgovoru.

Povezano

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE