• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ilić o najavljenim protestima: Stanivuković očigledno ne želi razgovor

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Predsjednik Skupštine grada Banjaluka Mladen Ilić (SNSD)smatra da gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković izbjegava razgovor sa odbornicima skupštinske većine, a da najavljeni protesti nisu rješenje problema.

 Mladen Ilić o najavljenim protestima Stanivukovića Izvor: Mondo - Vedran Ševčuk

Ilić i odbornici skupštinske većine juče su odbili da dođu na zakazanu sjednicu Skupštine grada Banjaluka na kojoj je glavna tema bila rebalans budžeta, optuživši gradonačelnika za „prijetnje i ucjene.“

Razmjena optužbi nastavljena je i danas. Stanivuković je rekao da će im ukinuti odborničke naknade jer su nepropisno blokirali rad skupštine i najavio protest.

„Nažalost, nekoliko dana pozivanja na razgovor i dijalog nisu urodili plodom. Nekoliko puta sam rekao da protesti nisu rješenje problema i da treba da sjednemo, razgovaramo i prevaziđemo ovo. Gradonačelnik očigledno na tako nešto nije spreman ili ne želi da uradi. Do tog momenta, a on će se sigurno desiti, može da radi šta hoće, protestuje, ruši objekte,” prokomentarisao je Ilić.

Kaže da će on i drugi odbornici biti spremni za razgovor, kada Stanivuković “odluči da se vrati u civilizacijske i demokratske okvire.”

O mogućnosti „kontraprotesta”

Na pres konferenciji Gradskom odboru SNSD u ponedjeljak spomenuto je da i SNSD takođe ima snagu da "izvede ljude na ulicu." Međutim, taj scenario za sada nije izvjestan.

„Nismo imali sastanak u stranci na tu temu. U narednim danima ćemo imati sastanak Gradskog odbora,” rekao je Ilić za Mondo.

Povezano

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Boki

Strašno sta radite samo da Draska diskreditujete i pokazete kao da nista ne radi na vasu zalost a nasu radost uradio je dosad puno toga uprkos vasim blokadama jos godinu dana i odlazite u proslost narod je napokon progledao

Uzas

Tatin sine, zalutao si u politiku

MONDO REPORTAŽE