• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlast vs. opozicija: Danas protesti u Banjaluci i Bijeljini

Autor Dušan Volaš

U Banjaluci je za danas u 17.30 časova na Trgu Krajine najavljen opozicioni skup "Stop gušenju slobode medija, istine, prava, demokratije". Pola časa ranije na bijeljinskom Gradskom trgu je najavljen SNSD-ov skup pod nazivom "Bijeljina mora bolje".

 Protesti u Banjaluci i Bijeljini Izvor: mondo.ba

Iz opozicije su istakli da, iako je glavna tema protesta borba protiv medijskog mraka, dešavanja proteklih dana nametnula i druge teme o kojima će se takođe govoriti. Tok protesta u Banjaluci čitaoci će moći pratiti na Mondo portalu.

U Bijeljini će danas biti održan SNSD-ov skup pod nazivom “Bijeljina mora bolje”. Skup, koji će biti održan na Gradskom trgu, počeće u 17.00 časova, najavljeno je iz Gradskog odbora SNSD-a.

Član Glavnog odbora SNSD-a Aleksandar Đurđević rekao je Srni da Bijeljina kao grad više nema vremena za gubljenje i tapkanje u mjestu i da protestni skup ima za cilj da "razdrma" gradonačelnika LJubišu Petrovića iz SDS da konačno počne da radi svoj posao.

Gradski odbor SNSD-a u Bijeljini je u utorak, 28. septembra, pozvao Petrovića da deblokira grad ili će biti prinuđeni da pokrenu njegov opoziv.

Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske preduzimaju sve potrebne mjere i radnje, kako bi za danas najavljena javna okupljanje u Banjaluci i Bijeljini protekla mirno i bez incidenata.

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE