• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ponuda koja se ne odbija": Šef Kluba poslanika SDS-a traži odgovor na jedno pitanje da bi zaćutao do kraja mandata

Autor MONDO/Brankica Spasenić

Šef Kluba poslanika SDS-a Miladin Stanić, danas je, tokom rasprave o Prijedlogu zakona o izmjeni Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju – prijedlog poslanika Perice Bundala, Vladi RS uputio svojevrsnu "nepristojnu ponudu".

 "Ponuda koja se ne odbija": Šef Kluba poslanika SDS-a traži odgovor na jedno pitanje da bi zaćutao do kraja mandata Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Stanić, koji je jedan od najaktivnijih i najglasnijih opozicionih poslanika u Narodnoj skupštini RS, čije su rasprave nerijetko izazivale oštre polemike sa poslanicima vladajuće većine, ali i članovima Vlade RS, zatražio je odgovor na jednu pitanje uz obećanje da će, ako ga dobije, "zaćutati" do kraja ovog mandata.

Stanić zahtijeva da mu neko od ministara u Vladi RS, ili cijela Vlada, dostavi računicu i odgovor na pitanje kako penzioner sa penzijom manjom od 300 maraka može da pokrije sve troškove i preživi mjesec.

"Odgovorite, i ja se nikada više neću javiti u skupštini. Neka neko od pametnjakovića iz Vlade ili cijela Vlada napravi računicu kako da čovjek sa penzijom do 300 KM pokrije troškove. Kada na ta pitanja odgovorite, ima smisla da mi zaćutimo. Ja vjerujem da je vama vrijedno da ja zaćutim do kraja mandata. Ima li neko da odgovori kako živjeti sa penzijom do 300 KM?", upitao je Stanić.

Međutim, iz Vlade RS nije stigao odgovor.

"Nemate odgovor jer je sistem šupalj i loš", dodao je Stanić.

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najveći

Po meni jeste Stanić najveći ali seljak u vrlo jakoj konkurenciji u istoj kategoriji u NS RS. Vidimo svi da NATO sateliti okolni poput Makedonije, Albanije, CG i Federacije stoje slično, a slobodarska RS nije ničiji satelit pa se bori i daje do znanja daNATO nije uspješna priča jer bi sateliti bili 10 puta razvijeniji od RS već samo alijansa za agresije i svađe. Daleko im lijepa kuća. Neka živi država RS na vijek i vijekova.

..

Nevidim da je nepristojna ponuda,cak vidim da je pitanje veoma vazno za penzionere.Nije za poslanike i druge koji primaju velike plate i pausale.

MONDO REPORTAŽE