• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odbornik PDP-a Ivan Begić predao mandat

Autor Nikolina Damjanić

Odbornik PDP-a Ivan Begić juče je zvanično potpisao obrazac za utvrđivanje prestanka mandata, čime će i zvanično prestati njegov mandat u Skupštini Grada Banjaluka.

 begić predao mandat u banjalučkoj skupštini Izvor: PDP

Begić je u petak najavio ovaj potez, ali i potpuno povlačenje iz politike zbog privatnih snimaka koji su isplivali u javnosti. Iako su pojedini predstavnici PDP-a rekli da Begić ima podršku stranke i da će se o ovom pitanju razgovarati, on je ipak ispunio ono što je ranije najavio, piše Glas Srpske.

Odluka je proslijeđena na potpisivanje predsjedniku Skupštine Grada Mladenu Iliću, nakon čega će ona biti dostavljena Centralnoj izbornoj komisiji (CIK) BiH koja treba da utvrdi prestanak mandata.

Podsjećamo, Begić je ranije saopštio da se "nakon mjeseci ucjena, psihičkih pritisaka i prijetnji pojavio njegov snimak", zbog čega mu je ozbiljno narušeno zdravlje.

"Iako smatram da svako ima pravo na privatni život, svjestan sam odgovornosti koju imam kao javna ličnost, zbog toga se povlačim iz politike, predajem mandat odbornika PDP-a u Skupštini grada Banjaluka", naveo je Begić na društvenim mrežama.

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE