• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borenović o "aferi Begić": Ne bavimo se privatnim životima

 vesna.jpg
Autor Vesna Kerkez

Predsjednik PDP-a Branislav Borenović izjavio je da je PDP odgovorna politička organizacija u kojoj svako ima ličnu odgovornost, ali u kojoj svako ima pravo da mu se ne zadire u privatni život.

 Borenović o "aferi Begić": Ne bavimo se privatnim životima Izvor: Vedran Ševčuk /MONDO

"Pogotovo nešto što može biti jako osjetljivo za porodicu, roditelje. Mi u to ne želimo da ulazimo, svako nosi svoj dio odgovornosti", rekao je novinarima Borenović u Trebinju povodom eksplicitnog snimka doskorašnjeg odbornika ove stranke u Skupštini grada Banjaluka Ivana Begića koji se pojavio na društvenim mrežama.

Na novinarsko pitanje da li odbacuje svaku mogućnost da je iz redova ove stranke potekao sporni snimak, Borenović kaže da se PDP ne bavi ničijim privatnim životom.

Gradonačelnik Banjaluke i član Predsjedništva PDP-a Draško Stanivuković rekao je da je taj snimak privatna stvar, te da je svoje mišljenje o tome napisao na društvenim mrežama.

"Nažalost, mlad čovjek koji se našao u jednoj vrlo izazovnoj situaciji. Sve je rekao o tome, danas on više nije u javnosti i mislim da to treba da poštujemo", istakao je Stanivuković.

Odbornik PDP-a u Skupštini grada Banjaluka Ivan Begić saopštio je u petak, 10. decembra, da se, zbog privatnog snimka koji je pušten u javnost, povlači iz politike, predaje mandat odbornika i napušta stranku.

(Srna)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Neven

Знате зашто су ови на власти све ове године? Зато што их нема ко замијенити! Онај ваш риалити стар из Приједора се лично хвалио како је он слао медијима приватне слике оног несретног Павловића, на шта је Додик моментално тражио да поднесе оставку, а ти као предсједник ПДП-а умјесто да тражиш најмање исто за оног развратника правиш се мутав и стајеш у његову одбрану?!? Јадна је Српска кад је СНСД морална величина у односу на вас из опозиције...

kako to

E moj Borenoviću A ko ste vi uopšte bez rijalitija i turanja nosa u tuđu privatnost? Koje su vaše politike?

MONDO REPORTAŽE