• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jandrić podržao kandidaturu Jelene Trivić

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Nekadašnji član NDP-a a danas samostalni poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Krst Jandrić podržao je kandidaturu Jelene Trivić za jednu od funkcija na narednim izborima.

 Jandrić podržao kandidaturu Jelene Trivić Izvor: Screenshot/Youtube/Rec Production

Jandrić je izrazio punu podršku kandidaturi Jelene Trivić za jednu od dvije inokosne pozicije na izborima 2. oktobra, saopšteno je iz PDP.

"Hvala dr Jandriću za bezrezervnu podršku koju pruža i za želju i volju da svoje kapacitete stavi na raspolaganje zajedničkom cilju, a to je pobjeda na izborima, da bismo bili u mogućnosti da formiramo narodnu Vladu Republike Srpske koja će konačno raditi u interesu naroda, a ne u interesu stranačkih klanova, poput ovih koje vladaju prethodnih deceniju i po. Sa dr Jandrićem smo uvijek imali odličnu saradnju", koja će biti nastavljena, rekao je Branislav Borenović, lider PDP-a.

Jelena Trivić je takođe istakla zahvalnost za podršku koju je dobila od kolege iz skupštinskih klupa:

"Okupljamo tim časnih ljudi, a dr Jandrić je svakako jedan od njih. Ništa nas neće pokolebati na putu da borbom protiv korupcije, borbom za vladavinu prava, borbom za naš narod konačno oslobodimo Republiku Srpsku da bi postala mjesto u kojem se dobro i lijepo živi", istakla je Trivićeva.

Jandrić je krajem 2020. godine napustio Klub poslanika NDP-a, a ranije je napustio tu stranku, jer nije bio saglasan sa stavovima rukovodstva koje je nakon prošlih opštih izbora NDP, nakon višegodišnjeg opozicionog djelovanja, pridružilo vladajućem bloku u Republici Srpskoj.

Povezano

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE