• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Možda je brat ili muž Jelene Trivić od 100 kila": Ivan Begić tvrdi da je prije mjesec dana pretučen na parkingu

 vesna.jpg
Autor Vesna Kerkez

Bivši član PDP-a Ivan Begić kazao je za ATV da je Jelena Trivić konfliktna osoba, te da je prije nešto više do mjesec dana pretučen u naselju u kojem živi.

 Ivan Begić o Jeleni Trivić i napadu na parkingu Izvor: Mondo - Vedran Ševčuk

On smatra da možda iza toga stoji neko iz Trivićkinog okruženja, o čemu ga je upozoravala na snimku koji datira iz 2020. godine.

"Prije mjesec i po dana sam pretučen u Novoj Varoši, na parkingu ispred firme u kojoj radim. Sumnjam da je to realizacija sujeta iz PDP-a. Da li je to realizacija muža Jelene Trivić od 190 cm i 100 kilograma i njenog brata isto takvog, koji je nasrtao već na neke ljude, pravosudne institucije bi trebale da ispitaju", navodi on.

Možda će vas zanimati

Begić je komentarisao snimak koji se prije nekoliko dana pojavio u javnosti, a koji datira još iz 2020.

"Pitanje kako je snimak izašao u javnost, PDP i Jelena Trivić treba da postave svom mentoru, saradniku i blogeru. On je prvo snimak plasirao putem sarajevskih medija, kraću verziju, a potom uzeo pare od PDP-a da navodno opere Jelenu Trivić i popljuje mene. Moram reći da je on od mene tražio pare kako me ne bi javno i politički diskreditovao, kada govorimo o aferi snimak iz decembra prošle godine. Jelena Trivić je poprilično konfliktna osoba. Nije to prvi put da je ona vrijeđala predsjednika PDP-a, predsjednika GO PDP-a i ostale. Tako je na sjednici Predsjedništva bacala, lupala, galamila, pa zatim sjela u automobil i divljala. Ja sam na sjednici rekao da nisam dužan takvu budalu slušati, te sam ustao i otišao. Poslije toga je dolazilo do niza konflikta", rekao je Begić.

On kaže da se u PDP-u fokus stavlja na funkcije, te da zbog toga dolazi do raskola i raspuštanja Gradskih odobra širom Srpske.

Jelena Trivić je poprilično konfliktna osoba. Nije to prvi put da je ona vrijeđala predsjednika PDP-a, predsjednika GO PDP-a i ostale.

"PDP se fokusirao na podjelu fotelja i funkcija koju još nemaju. Ubiše se oko kandidature za predsjednika i odbornika. Zahtjev Jelene Trivić je bio da ja ne budem odbornik u Skupštini grada, niti kandidat za to mjesto. Meni se javio veliki broj članova PDP-a koji su stali na moju stranu. Zbog ovakvog stava prema članovima PDP-a, više nema GO u Prijedoru, Bijeljini, Hercegovini itd", dodaje Begić.

Bacanje televizora u prostorijama stranke, kaže, nije istina.

"Pojavila se informacija da sam bacio televizor koji se nalazi u prostorijama PDP-a, ali to nije tačno. Televizor je pao dvojici momaka, koja su ga nosila u prostorije, te se tako razbio. To je ogroman TV, ne bih ga ja od 62 kilograma mogao dići i baciti", pojašnjava on.

Na bavljenje politikom, stavio je tačku.

"Ja nisam više u politici, ni stranci. Odlučio sam se povući. Moj mir je moja svetinja. Tražimo privatan biznis, s kojim ćemo se baviti", priča Begić.

O siromašnim obećanjima PDP-a na predstojećim opštim izborima, nije trošio mnogo riječi.

"U PDP-u su prije par dana predstavili program o pravljenju saobraćajnica kroz Hercegovinu, ako je to program i ako će to predstavljati Jelenu Trivić kroz kampanju, i mene natjerati da glasam za Jelenu, svaka im čast na tom programu", izjavio je Begić.

Begić je takođe kazao da je na eksplicitnom snimku, koji je u decembru minule godine izašao u javnost, s njim političar.

"Neko je iz politike, političar je", zaključuje Ivan Begić.

(MONDO/ATV)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 8

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Hahahaha

Begicu pare su te bas u smrada pretvorile jadan si mnogo

Bob Rock

Pozadinac...

Mikson

Dovoljno je poslušati snimak da se vidi koliko je Jelena histerična i egoistična kao da je samo ona profesor na ovom svijetu pa svima drži predavanja

Rašo

@Mikson ti si na strani furundžije🤣🤣🤣 nema šta evropski

Hmm

Slobodan Vaskovic = Zlo

MONDO REPORTAŽE