• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Objavljen cijeli snimak rasprave Trivićeve i Begića, oglasili se Stanivuković i PDP (VIDEO)

Autor Nikolina Damjanić

U PDP-u kažu da je prvi snimak koji se danas pojavio na internetu montiran, a da je materijal koji je objavljen nastao prije lokalnih izbora 2020. godine. Begića optužuju da pokušava degradirati bivše kolege.

 Trivićeva navodno prijetila Begiću Izvor: Mondo - Vedran Ševčuk

U sapštenju portparolke PDP, Anje Petrović, tvrdi se da je audio snimak koji se pojavio u javnosti, a u kojem potpredsjednica PDP-a Jelena Trivić navodno prijeti Ivanu Begiću - montiran, a da se događaj koji se čuje na snimku desio u kampanji za lokalne izbore, "nakon što je Begić verbalno i fizički nasrnuo na Draška Stanivukovića, a Trivićeva pokušala da smiri napad".

Ona je dodala da se (kasnije) cjelokupan i nemontiran snimak pojavio u javnosti, gdje se jasno čuje kako Jelena Trivić govori Ivanu Begiću "da ga gleda kao svoje dijete i da bi mu pomogla", a da je tome prethodilo "Begićevo brutalno vrijeđanje Trivićeve".

"Takođe, može se čuti i dio onoga što je Begić prethodno radio, te da su, i pored svega, svi stajali uz njega i željeli da mu pomoći. Svemu je lično prisustvovao i Draško Stanivuković koji može potvrditi navedeno", rekla je Petrovićeva.

Petrovićeva u saopštenju napominje da se "iz PDP-a prećutalo više brutalnih neistina koje je Begić izrekao nakon napuštanja stranke i da je ovo samo još jedan njegov pokušaj da degradira bivše kolege, puštanjem u javnost montiranog snimka".

Stanivuković je potvrdio da je bio prisutan i da su ''on i Jelena bili napadnuta strana", a Begića je indirektno optužio da sada napada opoziciju iznutra.

Prvi skraćeni snimak

Danas je prvo portal Kliks objavio objavio audio snimak na kome predsjednički kandidat PDP-a na predstojećim izborima Jelena Trivić prijeti bivšem odborniku PDP-a u Skupštini grada Banjaluka, Ivanu Begiću.

"Da se mene pitalo listu koju ja nosim ne bi bio Ivan Begić. Ti si zbog njega na toj listi. Ja da nisam čovjek, ti sada ne bi tu sjedio. Ti bi bio ukopan. Ja imam oca, brata, muža od 1,90 metar i 100 kila. Ti bi bio ukopan", čuje se u snimku.

Jelena Trivić i Ivan Begić (snimak)
Izvor: Klix.ba

Nakon toga, duži snimak audio zapisa sa istog događaja iz kojeg se razaznaje cijeli kontekst rasprave, objavio je bloger Slobodan Vasković:

Drugi, cijeli snimak

Podsjećamo, Ivan Begić podnio je prošle godine ostavku i predao mandat odbornika u Skupštini grada Banjaluka zbog privatnih snimaka koji su objavljeni u javnosti. 

(Mondo)

Pročitajte i ovo

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE