• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik o Jeleni Trivić: Histerija je njen odgovor na povećanje plata i penzija

 vesna.jpg
Autor Vesna Kerkez

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik nazvao je na Tviteru kandidatkinju za predsjednika RS Jelenu Trivić "histeričnom i bijesnom".

 Dodik o Jeleni Trivić Izvor: Slaven Petković, mondo.ba

Dodik je Trivićevu uporedio sa srpskom političarkom Marinikom Tepić.

"Marinika Tepić Republike Srpske nije izdržala ni jedan dan. Histerija i bijes je njen odgovor na povećanje plata, penzija i primanja boraca. Histerija i bijes je njen odgovor na najavljenu pomoć mladima, borcima i penzionerima", napisao je Dodik.

Glavni odbor Partije demokratskog progresa potvrdio je juče kandidaturu Jelene Trivić za predsjednika Republike Srpske na predstojećim opštim izborima.

Ona je prije nekoliko dana komentarisala potez Vlade RS da penzionerima i mladim osobama da po 100 KM pomoći kao "licemjeran". Trivićeva je rekla da SNSD planira da taj novac isplati u septembru, i time kupi glasače, s obzirom da su izbori u oktobru. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 5

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

СА

То не мијења чињеницу да си ти обични похлепник и страни плаћеник, дезертер и профитер и џаба ти и тих 100 КМ, не желим од таквих ништа !

Hj

Hoće li ikada u životu dobiti i oni koji nemaju posao a nisu ni studenti,ni penzioneri a I oni su glasačko tijelo ???

Radnik

@Hj U ovoj ovakvoj BiH i RS, neće. Doduše, jedino u IT industriji zapošljavaju ljude koji nešto znaju. Uči programiranje, javascript, ako imaš internet da komentarišeš, onda možeš i da naučiš nešto što se može naplatiti. Ili python, još lakše, a posla ima za 3 Bosne zajedno. Pusti kukanje i komentarisanje, uči druže. Nikad nisi prestar za učenje.

Zole

@Radnik eto svi ćemo biti programeri i ima da nas sunce ogrije

Hj

@Radnik Druže,možda smo nešto učili i imamo dovoljno radnog staža za starosnu penziju i koju godinu do ostvarivanja prava po tom osnovu a nismo ni mi druže krivi što su nam fabrike i firme poslali u stečaj,radnike na zavod za zapošljavanje a oni uzeli pare.Tako druže ni mi pojedini nismo više za "učenje" a vi "mladi" učite i budite šta hoćete.

MONDO REPORTAŽE