• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanivuković i njegovi bliski saradnici iz kabineta predvode listu PDP za NSRS

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Na listi Partije demokratskog progresa (PDP) za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice broj 3 nalaze se bliski saradnici gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića

 lista PDP za NSRS iz Izborne jedinice 3 Izvor: Mondo - Željko Svitlica

Nosilac liste iz Izborne jedinice 3 (Banjaluka, Mrkonjić Grad, Čelinac, Kneževo, Kotor Varoš, Šipovo, Kupres, Jezero, Istočni Drvar i Ribnik) kao što smo ranije objavili, biće aktuelni gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

Prema informacijama iz PDP, manje-više je usaglašena lista, a na njoj dominiraju članovi gradonačelnikovog kabineta i bliski saradnici.

Na poziciji iza Stanivukovića je Mirna Savić Banjac, imenovani savjetnik gradonačelnika za kulturu i socijalnu politiku, koja je bila kandidat stranke "Banjaluka zove" na prošlim lokalnim izborima.

Na trećem mjestu je Nebojša Drinić, koji je po funkciji stručni saradnik za regionalnu privrednu saradnju - koordinator. Drinić je kao i gradonačelnik, po zanimanju maturant Gimnazije.

I na četvrtom mjestu liste PDP je zaposlenica Kabineta gradonačelnika, Tanja Vukomanović, diplomirana novinarka, savjetnica i šef tima za komunikacije Gradske uprave.

Iza nje je ekonomista Bojan Kresojević, gradski menadžer i takođe dio Stanivukovićevog kabineta.

Na poziciji broj šest je Diana Cvijić, član Glavnog odbora PDP, predsjednica gradskog Foruma žena te stranke i član "Tima za reviziju".

Slijedi poslanik PDP iz Kotor Varoša Radneko Čupić, pa Goran Tubak odbornik u Čelincu. Na devetom mjestu je Dаnijela Bajić koja je kao i Savić Banjac "potekla" iz "Banjaluka zove".

Jedan od najaktivnijih odbornika PDP u Skupštini grada, Milko Grmuša je na 10. mjestu. Iza njega slijede redom: Milica Bogojević, Miroslav Ševo, Željka Milinković, Srđan Gajić, Mlađen Gvero, Sanja Petrović i na začelju Igor Crnadak, potpredsjednik PDP i poslanik u aktuealnom sazivu Narodne skupštine.

(Mondo)

Povezano



Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

PeroBL

Draškovi priljepci i poslušnici prvi na listi. Gdje su ugledni, obrazovani, neukaljani ljudi?

MONDO REPORTAŽE