• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik se sastao sa Orbanom i Vučićem u Beogradu

Autor Nikolina Damjanić

Srpski član Predsjedništva Milorad Dodik danas se u Beogradu sastao s predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i predsjednikom Vlade Mađarske Viktorom Orbanom.

 Sastanak Vučića, Orbana i Dodika Izvor: Vesna Šurbat/Srna

Dodik je čestitao Orbanu na priznanju koje mu je danas uručio predsjednik Srbije.

"Velikom prijatelju Srpske i Srbije, premijeru Mađarske Viktoru Orbanu, čestitao sam na priznanju, Ordenu Republike Srbije na velikoj ogrlici, koje mu je uručio predsjednik Srbije Aleksandar Vučić za izuzetne zasluge u razvijanju i učvršćivanju saradnje i prijateljskih odnosa dvije zemlje", naveo je Dodik na Tviteru.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da će se srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik pridružiti njemu na ručku sa mađarskim premijerom Viktorom Orbanom, na kojem će razgovarati o svim važnim temama, a posebno o problemima pred predstojeću jesen i zimu.

Nakon uručenja Orbanu Ordena Srbije na velikoj ogrlici za izuzetne zasluge u razvijanju i učvršćivanju miroljubive saradnje i prijateljskih odnosa dvije zemlje, Vučić je rekao da Srbija može da se osloni na Mađarsku, kao što i Mađarska uvijek može da računa na Srbiju.

“Još jednom vam čestitam dobijanje najvišeg ordena Srbije. Ovo je vaša druga kuća i ovde ste uvijek dobro došli”, poručio je Vučić nakon što je Orbanu uručio Orden Srbije.

Pročitajte i ovo

.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE