• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vukanović: Tražimo ostavku vrha RTRS-a i objektivno izvještavanje (VIDEO)

Autor Vesna Kerkez

Nebojša Vukanović je na protestima ispred RTRS-a u Banjaluci iznio dva zahtjeva.

 Vukanović na protestu ispred RTRS-a Izvor: Slaven Petković, mondo.ba

Prije toga obratio se međunarodnoj zajednici:

"Poruka licemjerima koji sebe nazivaju međunarodnom zajednicom – mi nismo divljaci iz džungle. Vratite se kući, Yankee go home, nama ne trebate. Znamo da je Milorad Dodik obećao Nijemcima Elektroprivredu, ali nećete je dobiti. Kad tad ćemo se osloboditi okova i ropskih lanaca. Kao i do sada bićemo vukovi, a ne ovce“, istakao je.

Kada je o zahtjevima riječ, Vukanović je rekao:

"Prva poruka je mafijaškom pravosuđu i poštenim sudijama kojih ima – nećemo prestati sa pritiskom sve dok pravosuđe ove zarobljene zemlje konačno ne kaže šta je sa krivičnim prijavama i dokazima koje smo dali tužilaštvima od Banjaluke, Trebinja do Sarajeva“, naglasio je i dodao:

"Ovu kuću iza nas u ratu je stvorio pokojni Ilija Guzina i pokojni (Risto) Đogo i plejada ljudi koja više nije s nama. Nisu je stvorili da postala medijska kuća koju narod plaća da bude glavni neprijatelj koji sluđuje, manipuliše i truje ovaj narod. Tražimo da RTRS počne napokon objektivno da izvještava i da prestane sa jezikom mržnje. Da polože dug narodu i objasne zbog čega je dug veći od 100 miliona maraka i da direktorica i urednici informativnog programa podnesu ostavke“, kazao je Vukanović u obraćanju okupljenima.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ssi

Nije valjda da oni stvarno misle da ih neko ozbiljno shvata. Sad neka izađu oni koji podržavaju RTRS, pa samo se tako može videti trebaju li dati ostavke. Mlaćenje prazne slame, izgubili kao nikad i sad hajka ona stara "držite lopova" iz usta Borenovića i ostalih likova, ma bježi.

MONDO REPORTAŽE