• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vukanović najavio novi protest opozicije u srijedu ispred RTRS-a (VIDEO)

Autor Nikolina Damjanić

Nebojša Vukanović, lider Liste za pravdu i red najavio je u srijedu, 2. novembra, protest ispred zgrade javnog servisa RTRS-a u Banjaluci zbog načina izvještavanja za vrijeme izbornog procesa u BiH.

 Vukanović najavio protest opozicije Izvor: Slaven Petković, mondo.ba

Vukanović je prilikom gostovanja na Dnevniku 2 Federalne televizije pozvao građane da ga podrže u srijedu u 18 časova. 

"U srijedu od 18 sati biće jedan veliki narodni protest ispred RTRS-a i to je najava poteza koje ćemo povlačiti. Mi nemamo namjeru da ustuknemo pred pravnim nasiljem zarobljenih institucija i kriminalom koji se dešava", rekao je on.

Najava protesta ispred RTRS-a.
Izvor: Youtube/Nebojša Vukanović

 Za Milorada Dodika kaže da "nije njegov predsjednik niti će ikada biti", dok za CIK BiH tvrdi da je "centralni izborni kartel" i "centar za izborne krađe". Takođe, zatražio je od članova CIK-a da podnesu ostavke jer "nisu dostojni funkcija".

"Do dan danas nisu objavili izvještaj šta je utvrdilo kontrolno brojanje. Jasno je da je došlo do nagodbe SDA i SNSD-a i HDZ-a koji je uvijek držao leđa SNSD-u uz podršku dijela međunarodne zajednice, i da je Dodik pristao na dodatne ustupke. Na Vijeću ministara BiH su dodatno prenesene nadležnosti, u ove četiri godine će se ući u NATO, snažnije sankcije Rusiji... a da mu oni progledaju kroz prste i daju pečat i legitimitet", rekao je Vukanović.

Podsjećamo, opozicija je već organizovala dva narodna protesta u Banjaluci zbog sumnje na izbornu krađu.

(Mondo)

Pročitajte i ovo

Još iz INFO

Komentari 10

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ten

I oni što viču deco o o o o...su glasni il tihi Obično kad svoje dete opminješ laganini,a on te kao ne čuje,pa glasnije,on ti se smeje,dok ti živka ne proradi pa drekneš...to je to Nema puno filozofije,svi želimo dostojanstven život...pa

Stav

Vukan je jedan dokoličar, ko je ikad bio u Trebinju mogao ga je vidjeti po čitav dan po ulici šeta ko neki pokemon i traži ko će ga pozdraviti, nabaciti mu pet i to. Sad pokušava naći novu zabavu da pravi problem u BL međutim nisam siguran da to i Drašku odgovara, i da će ga Draško uopšte podržati

Dosadan si

Može li kako kakav protest bez Banjaluke? Dosadili ste više. Svake nedelje neki protest. Vidi se ko ne živi od svog rada i ko ima vremena za takve gluposti. Ne sviđa vam se RSTS? Super, nemojte ga ni gledati. Svakako ni ljubitelji iste TV stanice ne gledaju ništa sem vijesti.

As

Znači sad je Vukanović šef opozicije. Gdje je tu razum u trenutku kad doživiš debakl na izborima zbog antisrpske i prozapdne politike ti staviš najistaknutijeg predstavnika te priče da te vodi. To je znak da su i SDS i PDP u velikom unutarstranačkom problemu a miševi izlaze i kolo vode

Sale

Vukane zanimljiv si čovjek bio, energičan, inteligentan, ali u poslednje vrijeme se pitam kakav je tvoj mentalni status? Nisam ja psihijatar, ali sam mator i znam da čovjek ako smatra da je u pravu onda svoje mišljenje saopštava bez galame i bez histerije. Ukratko, zrela misao se izgovara stišano i s taktom. Suprotna opcija je: "Ako nije pametna bar je glasna".

MONDO REPORTAŽE