• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sastao se vrh PDP-a: Na dnevnom redu rezultati izbora (FOTO)

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

U Banjaluci se danas održava sjednica Predsjedništva Partije demokratskog progresa na kojoj će biti analizirani rezultati proteklih izbra.

 PDP Izvor: Mondo - Slaven Petković

Podsjećamo, lider Gradskog odbora PDP i gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković rekao je prošle nedjelje da se PDP-u potrebne reforme nakon kojih će stranku voditi "pobjednici".

Stanivuković smatra da je PDP (osim u Banjaluci) na Opštim izborima ostvario loš rezultat.

"Stanje u PDP je zrelo za potpune reforme i to sve treba biti poznato u toku ove kalendarske godine. Treba preispitati rezultat i sagledati kako dalje", rekao je on. Izjavio je i da je Banjaluka donijela stranci 50 odsto izbornog rezultata ističući na taj način svoju ulogu u stranci.

Predsjednik stranke Branislav Borenović u ponedjeljak je indirektno odgovorio Stanivukoviću kada se na Fejsbuku javno zahvalio glasačima na 32.404 osvojena glasa za Parlamentarnu skupštinu BiH.

Naveo je da to procentualno najveći broj glasova glasača jedne političke opcije u cijeloj Republici Srpskoj i BiH, za sve liste – i za Predstavnički dom i Narodnu skupštinu Republike Srpske, pa i za Parlament FBiH.

"To je najveći rezultat u stranci za 23 godine postojanja PDP-a, za 8 hiljada glasova više nego na prošlim izborima", dodao je Borenović.

Iz PDP je saopšteno da će naredne godine biti zakazani unutarstranački izbori s obzirom da predsjedniku stranke ističe drugi mandat, a da je Statutom stranke broj mandata ograničen na dva.

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Max

Neda Borenovic fotelju tek tako😉

Banjalučanin

@Max sve ih rastjerat,samo Draško i njegov tim

MONDO REPORTAŽE