• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borenović zahvalio glasačima: Najbolji lični rezultat za 23 godine postojanja PDP-a

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Predsjednik PDP-a Branislav Borenović danas je zahvalio svim svojim glasačima zbog rezultata koji je ostvario na Opštim izborima 2. oktobra.

 Branislav Borenović rezultat na izborima 2022 Izvor: Slaven Petković, mondo.ba

Borenović je osvojio 32.404 glasa na listi PDP za Parlamentarnu skupštinu BiH.

"Nisam čovjek koji nastupa po principu „ja i samo ja“ i kada smo svi krenuli u pravnu i svaku drugu borbu za legitimitet izbora, za stvarne rezultate za predsjednika Republike Srpske, bilo mi je neukusno da se bavim pojedinačnim rezultatima i podrškom koju sam lično dobio. Prije svega, neko sam ko igra za zajednički cilj, za opšti interes i za tim, kako onaj koji predvodim, PDP, tako i za ovaj širi, opozicioni. I tako će i ostati", napisao je Borenović na Fejsbuku.

Povezano

Dodao je da ipak osjeća potrebu da se zahvali svakoj od 32.404 osobe koje su mu dale povjerenje i stavile ga "na prvo mjesto onih koji su dobili procentualno najveći broj glasova glasača jedne političke opcije u cijeloj Republici Srpskoj, u cijeloj BiH, za sve liste – i za Predstavnički dom i Narodnu skupštinu Republike Srpske, pa i za Parlament FBiH".

"Uz rezervu da se i na ovom nivou kralo", stavio je opasku.

"To je najveći rezultat u stranci za 23 godine postojanja PDP-a, za 8 hiljada glasova više nego na prošlim izborima, iako je, nažalost, ove godine u apsolutnim brojevima najmanje ljudi izašlo na izbore", kaže Borenović.

Napomenuo da će političku borbu nastaviti.

"Onu timsku, zajedničku, najbitniju: za Jelenu, za fer i poštene izbore, protiv lopovluka, krađe, korupcije, zarobljenih institucija. Svaki lični rezultat je na putu do tog višeg cilja neuporedivo manje bitan, ali nadam se da će podrška koju ste iskazali na izborima nastaviti da bude podrška u daljim koracima koji nam predstoje u ovoj borbi, još težoj nego izbornoj. Jer – nema odustajanja", zaključio je Borenović.

Povezano

Još iz INFO

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Cek malo, zar ne rece da su izbori pokradeni, a sad sam sebi cestita,...

Dani

Da mi je znati ko njemu dade glas...🤦🏻‍♀️

Sale

Plaćena poruka Drašku, ali ako misliš da ćeš samopromocijom prikriti poraz i ostati u fotelji i tako zeznuti Draška pobjednika, zeznuo si se sam

MONDO REPORTAŽE