• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trivićeva razočarana: Borenović nije precizno saopštio zaključke PDP-a

Autor Dragana Božić

Jelena Trivić objavila je na svom Facebook profilu da je veoma iznenađena i razočarana činjenicom da predsjednik PDP-a Branislav Borenović nije javnosti saopštio precizno i vjerodostojno Zaključke predsjedništva stranke.

 Trivić o Borenoviću Izvor: Slaven Petković, mondo.ba

Kako je naglasila, zaključak o podršci gradonačelniku Drašku Stanivukoviću, Borenović je neprecizno interpretirao, izostavljajući veoma bitnu odrednicu koju je usvojilo Predsjedništvo i koja glasi: “PDP podržava gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića na bazi politika koje je promovisao tokom kampanje 2020. godine i na bazi onih politika kojima je tada pobijedio”.

"Želim da istaknem da ja ne podržavam nikakvu simbiozu sa Režimom, jer je to samo drugo ime za približavanje Režimu što je politički kurs koji jasno odbacujem... Da bi se nastavila boriti sa korumpiranim Režimom, opozicija mora imati potpuno jasne, čvrste i principijelne stavove koji su obavezujući za sve", napisala je Trivićeva.

Istakla je da je svaka saradnja, simbioza, bilo šta slično, sa vladajućom strankom za nju predstavlja  koaliciju sa onima "koji su uništili Republiku Srpsku, a 02.10. pokrali izbornu volju naroda na najpodmukliji način".

Podsjećamo, predsjedništvo PDP-a održalo je danas sjednicu na kojoj su razmatrani rezultati izbora, kao i pripreme za unutarstranačke izbore.

(Mondo)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

hahaha

Svi oni podučavaju Draška kako se treba ponašati a jedini opozicionar koji je pobijedio u posljednjih 20 godina je Draško. Profesorski ego golem, pa učite nešto od studenta luzeri, vidite da je izmislio svijet za sve vas Jelenu, Burenovića, Šarovića, Bosića, i ostale luzere

Zole

Samo se ti drži Burenovica i oboje ćete potonuti ubrzo

Max

Mislim daces ti lutko biti vrlo brzo iskljucena iz PDP-a

MONDO REPORTAŽE