• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanivuković o kritikama Jelene Trivić: Nikada se neću postaviti prema nekome kao ona prema meni

Autor Nikolina Damjanić

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke i predsjednik Gradskog odbora PDP-a reagovao je na današnju objavu Jelene Trivić u kojoj je iznijela niz kritika na njegov račun, kao i na račun njegovih saradnika.

 Stanivuković o Jeleni Trivić Izvor: Mondo - Vedran Ševčuk

Stanivuković se u statusu na društvenim mrežama zahvalio Trivićevoj na svemu što su do sada prošli.

"Jeleni Trivić od srca želim svu sreću u životu i svakom daljem političkom koraku! Zahvalan sam joj na svemu što smo zajedno prošli, svim pobjedama, a i izazovima kroz koje smo prolazili. U čast toga, ništa manje od najboljeg ne želim da kažem", naveo je on.

Dodao je da "ništa nije vrijedno spuštanja na nivo ispod ljudskog dostojanstva". 

"Ako bi me politika ikada pokušala natjerati da tako ružno pričam i iznesem toliko laži o onima sa kojima sam rastao, sazrijevao i sve ovo prolazio, molio bih Boga da stanem, odustanem i napustim politiku. Ništa nije vrijedno tog spuštanja ispod ljudskog dostojanstva".

Na kraju je poručio da se nikada neće postaviti prema nekome onako kako je to ona učinila danas. 

"Politiku, kao i život prate i pobjede i porazi, a naša snaga se mjeri po tome kako se ponašamo u tim različitim životnim amplitudama i niko od nas u životu neće biti amnestiran tih amplituda. Ja ću jedno pokušati - naučiti od nje da se nikada, ni prema kome ne postavim tako kao ona prema meni danas, onda kada se čini da stvari nisu ili dobre ili po mojoj volji. Svako dobro od Boga", napisao je Stanivuković.

Podsjećamo, Jelena Trivić je putem društvenih mreža reagovala na Stanivukovićevo gostovanje kod Senada Hadžifejzovića na Fejs TV i tako iznijela niz kritika koje su izazvale dosta reakcija u javnosti, ali i spekulacija o trenutnom stanju u PDP-u.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Još iz INFO

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

D2

U ovoj priči je ono što sam od početka govorio da Jelana kao profesor doktor nije trebala davati vjetar u leđa Stanivukoviću. Ona njega nikako politički nije mogla iskoristiti, a on je koristio njeno ime i integritet od početka za sebe. On se po savjetu familije šlepao uz nju i prikupljao lovorike. A Trivićeva je trebala regovati i otresti ga sa svog imena onog trenutka kada se obrukao i dozvolio javnu blamažu sa razvedenom pevaljkom koja mu je podmetnuta da izvuče informacije i da ga kompromituje. Tada je politički preživeo zahvaljujući PDP-u i ugledu koji je Jelena Trivić unosila u PDP. Ovo sada je samo konobarski ispostavljen račun od strane Draška, a ona se žali na lošu uslugu. Međutim, konobar kaže "jeli ste". Što niste na početku odbili hranu. Jelena nije smjela davati svoj ugled, vrijednosti i integritet njemu. Ne smije ona sada da se javno ljuti, iako mislim da je 100% u pravu, jer ova situacija sada je naplata grešaka od prije 1-2 godine kada mu je davala podršku. Ona nije uopšte razmišljala o tome da se on šlepa uz nju. On jednostavno nije njeno društvo i njen nivo, ali je ugrabio političku poziciju koji sada pokušava da montizuje najseljačkijim tehnikama. A u suštini, Draško je prestao biti ono što je bio onda kada je kopromitovao sam sebe i time politički pao. Shvatio je da je jedini način da opstane tako što pristane na izdaju da bi zaustavio priče o njemu.

King

Opet je politički i umno porazio Draško. Džaba joj fakultet kad je Draškić ovako voza. Jako loše savjetnike i okolinu ima. Previše je mržnje u sebe uvukla ili je uvijek bila takva... Jadno Jeco, nažalost. Izgleda da je Davor Dragičević ipak sve u pravu bio kad je i Jelena u pitanju.

Dokaz

@King Dokaz one narodne da je fakultet samo nebitan papir. Draško care, obvladaj

MONDO REPORTAŽE