• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šulić: Ministre treba podržati kad rade dobro, a kritikovati kad rade loše

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Poslanik SNSD-a Denis Šulić poželio je ministrima u novoj Vladi Republike Srpske uspješan mandat, poručivši da bi poslanici Narodne skupštine trebalo da podrže svaku njihovu dobru odluku, a kritikuju loše poteze.

 Denis Šulić Izvor: Mondo - Slaven Petković

"To treba biti princip rada i uspjeha", rekao je Šulić tokom rasprave na posebnoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske o izboru nove vlade Srpske.

On je konstatovao da se prethodna Vlada Radovana Viškovića u protekle četiri godine uspješno suočavala sa brojnim izazovima, napomenuvši da su za to vrijeme ostvareni zapaženi uspjesi na planu povećanja broja zaposlenih, plata i penzija, rasterećenja privrede, podsticanja poljoprivrede, očuvanja energetske stabilnosti i slično.

Poslanik SDS-a Ognjen Bodiroga rekao je da buduća Vlada treba da radi na reformi javnih preduzeća, te da se mora baviti rješavanjem problema korupcije i kriminala, siromaštva, stranačkog zapošljavanja.

On je rekao da je pohvalno što se u Viškovićevom ekspozeu najavljuju aktivniji potezi na suzbijanju sive ekonomije, kao i izrada socijalne karte.

Povezano

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zole

Koji dupelizac

СА

Каже дечко чији је једини адут чланска карта снсд и то што није србин, Боже ти помози и сачувај ко све води политику у овом тамном вилајету. Зар мислите стварно да смо ми сви дебили?

MONDO REPORTAŽE