• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana Brnabić: Mediji u BiH objavili lične podatke i ugrozili bezbjednost Danila Vučića

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Premijer Srbije Ana Brnabić ocijenila je da su mediji u BiH objavom ličnih podataka Danila Vučića, sina predsjednika Srbije, u danu kada se vraća iz Republike Srpske brutalno ugrozili njegovu bezbjednost.

 Objava ličnih podataka Danila Vučića Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

"Najdirektnije, brutalno ugrožavanje bezbednosti Danila Vučića. Mediji iz BiH bez zaštite ličnih/osetljivih podataka objavljuju ko je u pratnji Danila, čime su naoružani, broj pasoša, broj mobilnog telefona, marke vozila, registracije, kada će preći koji granični prelaz", objavila je Brnabićeva na "Tviteru".

Brnabićeva je napomenula da se sve to objavljuje dok je Danilo Vučić još u BiH.

"Prema podacima koje su bez ikakve odgovornosti objavili, (a dobili od koga?), Danilo se vraća danas, a sada svi znaju i kuda, kojim vozilima, sa kojim ljudima. Pa ko želi - nek izvoli!", navela je Brnabićeva i upitala kako je nešto tako uopšte moguće?.

Ona je na "Tviter" postavila i dopis Ambasade Srbije upućen Ministarstvu inostranih poslova u Savjetu ministara, koji je objavio sarajevski portal "istraga.ba", a u kojem se obavještava o dolasku Danila Vučića u Republiku Srpsku, sa svim podacima.

Istraga.ba je reagujući na ovo na svom tviter profilu objavila da "Ana Brnabić vrši pritisak na njih zbog činjeničnog izvještavanja o prisustvu Danila Vučića proslavi neustavnog dana Republike Srpske".

Oni su juče objavili dopis Ambasade Srbije Ministarstvu inostranih poslova BiH u kojem se navodi kada, kako i preko kojeg graničnog prelaza Danilo Vučić dolazi u BiH, ko se nalazi u njegovoj pratnji (imena i lične podatke obezbjeđenja i podatke o oružju koje nose) i podatke o automobilima.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je ranije, reagujući na napade na njegovog sina Danila zbog toga što je otišao na proslavu Dana Republike Srpske u Banjaluku i Istočno Sarajevo, rekao da je ponosan što su njegovom starijem sinu ljubav prema Republici Srpskoj i srpskom narodu na Kosovu i Metohiji važnije od svih drugih stvari.

Povezano

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE