• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SDS NE BI PRIZNAO nametnutu smjenu Dodika

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Predsjednik SDS-a Milan Miličević izjavio danas da SDS ne bi pristao na korištenje bonskih ovlaštenja za smjenu predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, ako bi do toga došlo, niti bi to smatrao važećim.

 SDS Izvor: SDS

"Nećemo pristati, nećemo ih smatrati važećim i ozbiljnim jer ne smatram nametanje bilo koga i bilo čega načinom rješavanja političkih pitanja", rekao je Miličević novinarima nakon sastanka SDS-a u Banjaluci.

On je ponovio da SDS nije razgovarao sa Šmitom o smjeni predsjednika Dodika niti smatra da je Šmit legitimno izabrani visoki predstavnik, te da zbog toga nisu prihvatili poziv na sastanak sa njim koji je trebao biti održan u Banjaluci.

Miličević je istakao da je pitanje državne imovine za SDS granica preko koje se ne može ići i neće dozvoliti da se uništi taj temelj Republike Srpske.

On je rekao da je na današnjem sastanku sa članovima Kluba poslanika SDS-a u Narodnoj skupštini Srpske i Predsjedništva SDS-a odlučeno da konstitutivna sjednica Glavnog odbora bude održana 8. oktobra, na kojoj bi trebao biti završen proces unutarstranačkih izbora.

(MONDO)

Povezano

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE