• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crnadak: PDP još nije donio odluku o kandidatu za gradonačelnika Banjaluke

Autor Nikolina Damjanić

Potpredsjednik PDP-a Igor Crnadak rekao je da vjeruje da će opozicione stranke u Srpskoj napraviti dogovor o zajedničkom nastupu u što više lokalnih zajednica na lokalnim izborima.

 Crnadak o lokalnim izborima Izvor: PDP

"Uvjeren sam da ćemo napraviti taj dogovor", rekao je Crnadak na konferenciji za novinare u Banjaluci.

Komentarišući izjavu predsjednice Narodnog fronta, Jelene Trivić o kandidaturi člana PDP-a Draška Stanivukovića na predstojećim izborima, Crnadak je rekao da PDP još nije donio odluku ko će biti njihov kandidat za gradonačelnika Banjaluke.

Crnadak je rekao da traži od Vlade Srpske da objavi podatke o troškovima organizovanja teniskog turnira "Srpska Open", koji je održan u aprilu.

"Bio je turnir, imao je neki efekat, ali sam tražio od premijera Viškovića da precizno odgovori kojim firmama, za koje poslove i koliko pojedinačno novca je dato od tih 55 miliona KM. Višković nastavlja da bude najveći zaštitnik mutnih poslova u ovoj državi. Nakon što neće da otkrije korona nabavke, nakon što krije ugovor o autoputu Banjaluka-Prijedor, nakon što krije podatke ko se voza u vladinom avionu po raznim ljetovalištima i drugim čudnim destinacijama, ovo je šlag na tortu", rekao je Crnadak.

Predsjednik SDS-a Milan Miličević rekao je ranije danas da sve opozicione stranke u Republici Srpskoj imaju pruženu ruku SDS-a za zajednički nastup na lokalnim izborima, ali i da očekuje da će ova stranka imati najveći broj kandidata

(Srna/MONDO)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RS

Ja mislim da se iza znacenja pdp kriju rijeci: prodacemo drzavu povoljno

Gile

U tom PDP je toliko struja i turbulencija oduvijek da su se i Trivićka i Stanivuković i Crnadak i Ivanić više pitali nego predsjednik Borenović. A svaki od njih zastupa posebnu interesnu grupu bilo vlastelina ili ambasadora

MONDO REPORTAŽE