• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EUFOR propitivao građane RS o 9. januaru i životnim temama

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Timovi za vezu i osmatranje (LOT) Eufora nisu anketirali građane u opštinama Ribnik, Mrkonjić Grad i Drinić o temama koje su tiču obilježavanja Dana Republike Srpske - 9. januara, ali jesu razgovarali o ovim temama, rečeno je u Euforu.

 EUFOR anketirao građane RS Izvor: MONDO

Na pitanje Srne koja ima saznanja da su na području ovih opština pripadnici Lot tima anketirali građane postavljajući im pitanja koja su se odnosila na to da li idu 9. januara u Banjaluku i zašto, podržavaju li aktuelno rukovodstvo Srpske i kako žive u ovim opštinama, iz Eufora pojašnjavaju da pitanja obično nisu unaprijed definisana, već samo tematska područja.

"Prema tome, moguće je da su pitanja koja ste naveli bila postavljena na drugačiji način ili drugačije protumačena od sagovornika. U svakom slučaju, nama je izuzetno važno da obuhvatimo sve teme kako bismo dobro shvatili šta je važno građanima BiH", naglasili su iz Eufora za Srnu.

Iz ove organizacije ističu da je Eufor snažan partner BiH već 20 godina, te da je jedan od njihovih glavnih zadataka podrška vlastima BiH u održavanju bezbjednog i stabilnog okruženja, što se čini upotrebom više elemenata i na više različitih nivoa, a LOT timovi predstavljaju jedan od tih elemenata.

Od početka misije Eufora, BiH se razvija u stabilnu i mirnu zemlju za svoje građane, a kao važan dio sistema osmišljenog da se pomoću njega stekne uvid u potrebe i probleme ljudi kada je u pitanju bezbjedno i stabilno okruženje, 19 LOT kuća Eufora su tu za građane širom BiH, istakli su iz Eufora.

Lot kuće predstavljaju vezu Eufora sa lokalnim zajednicama i vlastima, a svijest o tome šta je važno građanima omogućava ovoj organizaciji da pruži podršku u održavanju bezbjednog i stabilnog okruženja u BiH, naveli su iz ove misije.

(MONDO)

Povezano

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zole

Mogli su samo Trivićku pitati i imali bi odgovor po njihovoj mjeri

MONDO REPORTAŽE