• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borenović podržao kadriranje Zolaka na čelo banjalučkog "Vodovoda" (FOTO)

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Vijest da će novi direktor banjalučkog “Vodovoda” biti Aleksandar Zolak, kadar PDP i bivši direktor Agenije za lijekove Bosne i Hercegovine koji je ljekar po profesiji, izazvala je pažnju u javnosti, a Zolaka je danas podržao predsjednik PDP-a Branislav Borenović.

 Borenović podržao imenovanje Zolaka za direktora Vodovoda Izvor: PDP

"Aleksandar Zolak je čestit, odgovoran, obrazovan čovjek i veliki profesionalac. U veoma izazovnim vremenima je bio na čelu Agencije za lijekove i medicinska sredstva BiH i postizao značajne rezultate. Znam da će se odgovorno i profesionalno posvetiti i poslu direktora banjalučkog Vodovoda", rekao je Borenović, a objavio PDP na društvenim mrežama.

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković rekao je ranije da Zolak ima iskustva na rukovodećim pozicijama i hrabrosti da se uhvati u koštac sa problemima.

"On je čovjek koji je vodeći Agenciju za lijekove pokazao kako se radi, čovjek koji je pokazao da je borac i da ne posustaje, što je pokazao i slučaj “kiseonik”. On je čovjek koji ima hrabrost i koga je SNSD odmah otjerao sa mjesta. Radi se o kvalitetnom čovjeku, koji je prije svega dobar menadžer. On će zajedno sa mnom i Predragom Dudukovićem voditi “Vodovod” ", rekao je Stanivuković.

(MONDO)

Povezano

Još iz INFO

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

8. Xy

Bože sačuvaj! Nije on ljekar nego političar. Džaba ga roditelji školovali. Treba ga poslati u neki Dom zdravlja gdje nedostaje zdravsvenih radnika, da radi u svojoj profesiji. Kod nas standardno, sa funkcije na funkciju....

Dr

Jadno,...

Čova Buraz

@Dr i više od toga... Da je čestit i kvalifikovan, radio bi kao ljekar i pomagao ljudima a ne upravljao Vodovodom... Debakl...

MONDO REPORTAŽE