• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miličević: Uprkos pritiscima SDS izlazi na izbore, Dodikov poziv na sastanak licemjeran

 vesna.jpg
Autor Vesna Kerkez

Predsjednik SDS-a Milan Miličević izjavio je danas da sramni čin Centralne izborne komisije BiH, koja je odbacila prijavu ove stranke za učešće na lokalnim izborima u oktobru, ne ugrožava samo SDS, već je i direktan atak na Republiku Srpsku, što neće dopustiti.

 milan miličević.jpg Izvor: Bojan Rečević, Srna

Politički predstavnici SDS-a su istakli da će ova partija izaći na izbore sa, kako su istakli na konferenciji za novinare, najboljim kandidatima, a pravni predstavnici da će i u formi žalbi rješavati sporna pitanja zarad očuvanja interesa SDS-a, ali i demokratskih procesa u BiH i Srpskoj.

On je podsjetio da je račun SDS ugašen pod pritiskom stranaca, ocijenivši da su bitnu ulogu u tome odigrali određeni domaći organi.

Miličević je na nazvao "licemjernim" pozive lidera određenih vladajućih partijaza organizaciju sastanaka zbog toga što je njegovoj partiji sramnom odlukom CIK-a BiH zabranjeno da učestvuje na izborima, navodeći da ne vjeruje u iskrene namjere.

On je naveo da proces u vezi sa Izbornim zakonom Republike Srpske nije završen, ali da lider SNSD-a Milorad Dodik ima pravo da pozove da se izbori sprovedu po izbornim zakonima Srpske.

"Međutim, mi imamo pravo na svoj politički stav i rad", rekao je Miličević.

(Srna)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 4

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Slaven

Jasno Evo grade vam ovi isti državi već 20 i kusir godina, pa gdje smo? Nema liječenja, nema vrtića, nema posla i ... bez njih. I na kraju se svi pitate gdje će mladi, odoše i mladi i stari

Sl

@Slaven Ne kapiraš ili se praviš. Čovjek aludira da je sve dogovor CIK ambasade opozicija jer će tako lakše SDS članstvo prihvatiti zajedničke kandidate i ukrupnjavanje opozicije, a Miličević dobio slamku spasa jer SDS tone ko titanik

Jasno

Opet kriv Dodik, opet ti, Crnadak i Trivićka horski. Loši ste glumci, narod nije glup

Banjalučanin

@Jasno svaka čast da neko prepozna,pa ja vise ne znam uvijek neko kriv nikad oni,evo ja bi volio znati šta oni nama prostom narodu nude,daj nešto napravi fabriku l,dovedi nekog,otidjite vi na noge u Siu-Putinu,pa dajte nešto vise sa mrtve tacke,a ne uvijek Mile ovaj onaj kriv

MONDO REPORTAŽE