• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik predložio sastanak Miličeviću: Tada će SDS imati priliku da učestvuje na izborima

Autor Dušan Volaš

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je apsolutno neprihvatljiva odluka CIK-a da SDS ne može da učestvuje na izborima i očekuje da nakon toga predsjednik te stranke Milan Miličević zakaže sastanak predsjednika svih političkih partija.

 Dodik predložio sastanak Miličeviću Izvor: Srna

"Moj prijedlog je da se taj sastanak održi što je prije moguće i da se sve političke partije koje su se prijavile na izbore povuku i da se usmjerimo na donošenje zakona Republike Srpske o izborima i sprovedemo ih po našim zakonima", rekao je Dodik, koji je lider SNSD-a.

Prema njegovim riječima, tada će SDS imati priliku da učestvuje na izborima, a svako drugo ponašanje SDS-a je kukavičko i jadikovanje nad vlastitom nemoći i nesposobnostima.

Dodik je za odluku CIK-a rekao da je protivna svakom demokratskom principu, što govori o tome šta je CIK monstrum koji je izabran upravo pomoću glasova SDS-a.

"Zanimljivo je da su i njihovi predstavnici koje su oni predložili u CIK podržali takvu odluku. Da nisu, vjerovatno bi bilo korektno da napuste CIK", napomenuo je Dodik.

Dodik je ocijenio da je očigledno tu u pitanju neka druga igra, pokušaj da se sada okrive svi za takvo stanje u SDS-u, koje su kreirali Amerikanci, te dodao da podanička pozicija SDS-a prema Amerikancima dovoljno govori o svemu.

"Sam pokušaj da napravimo izborni zakon Republike Srpske i činjenica da je on još u proceduri, govori koliko smo bili u pravu kada smo to radili", naglasio je Dodik.

On je na društvenoj mreži "Iks" naveo da se politika SDS-a svodi samo na politiku anti-Dodik.

"Još jednom ponavljam, očekujem da Miličević zakaže sastanak svih predsjednika političkih partija koje su se prijavile na izbore", dodao je Dodik.

Srna

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE