• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miličević o blokadi računa: Težak udarac za SDS, ali nastavljamo rad

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Predsjednik SDS-a Milan Miličević rekao je danas da ova politička stranka nastavlja rad uprkos gašenju bankovnog računa SDS-a usljed američkih sankcija i naveo da su u toku aktivnosti na uspostavljanju platnog prometa u zakonskim okvirima.

 Miličević o sankcijama i gašenju računa SDS Izvor: SDS saopštenje

"Račun Srpske demokratske stranke od juče je i zvanično ugašen, sada poslujemo bez tekućeg računa", rekao je Miličević na konferenciji za novinare i istakao da će svi zaposleni u sekretarijatu i širom Srpske po opštinskim i gradskim organizacijama primati plate i da su oni briga SDS-a.

On je naveo da je gašenje računa vrlo težak trenutak za SDS, ali da će iz svega ovoga SDS izaći samo jači, dodajući da će to biti potvrđeno i na lokalnim izborima na koje će ova stranka izaći u najjačem sastavu.

Miličević je napomenuo da ne postoji nijedan problem u okvirima zakona da SDS ne učestvuje na izborima.

On je podsjetio da je SDS od 2004. godine na crnoj listi američke Kancelarije za kontrolu strane imovine američkog Ministarstva finansija.

"Već smo uveliko u aktivnostima da u zakonskim okvirima bude uspostavljen platni promet kada je riječ o Srpskoj demokratskoj stranci", rekao je Miličević, prenosi Srna.

Ne prihvatamo nametanja

Srpska demokratska stranka (SDS) ne prihvata nametanja međunarodne zajednice bilo koje vrste, poručio je danas predsjednik SDS-a Milan Miličević.

"Uvijek sam govorio i u svoje ime i u ime SDS-a da bilo kakve vrste nametanja i nametnutih zakona, bilo čega što dolazi od međunarodne zajednice ne prihvatamo i to smo javno rekli", izjavio je Miličević novinarima u Tesliću reagujući na tvrdnje ambasadora SAD u BiH Majkla Marfija da se zaključcima usvojenim u Narodnoj skupštini Srpske ruši Dejtonski mirovni sporazum.

On je podsjetio da je SDS glasao za zaključke Narodne skupštine Srpske koji se odnose na OHR i Ustavni sud BiH, Upravu za indirektno oporezivanje BiH i sve ono što je za ovu partiju bilo zaštita interesa Republike Srpske.

(MONDO)

Povezano

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE