• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šapić i Stanivuković najavili "Banjalučke dane porodice"

 vesna.jpg
Autor Vesna Kerkez

Predsjednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić i gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković danas su u okviru Svesrpskog sabora posjetili manifestaciju "Beogradski dani porodice", te su za sljedeću godinu najavljeni i "Banjalučki dani porodice".

 Šapić i Stanvuković dogovorili banjalučke dane porodice Izvor: Facebook/Draško Stanivuković

Stanivuković je pojasnio da će u Banjaluci, po uzoru na Beograd, sljedeće godine biti organizovani "Banjalučki dani porodice" koji će, isto kao i beogradski, trajati dva mjeseca.

On je izrazio uvjerenje da će poslije današnjeg Svesrpskog sabora za dvije godine biti doneseni važni dokumenti i odluke, koji će značiti zajedničku budućnost srpskog naroda, istakavši da je srpski narod najsnažniji i najbrojniji na Balkanu.

Stanivuković je pozvao Šapića da krajem avgusta posjeti Banjaluku i prisustvuje svečanom otvaranju "najvećeg gradskog parka u cijeloj Republici Srpskoj i BiH".

Šapić je istakao da je manifestacija "Beogradski dani porodice", koju je pokrenuo prošle godine, važna za očuvanje tradicije i kulture srpskog naroda.

On je naveo da su organizovane desetine bina i veliki broj programa kojima je cilj da se očuva srpska tradicija, ali i da se da prilika mladima da nastupaju, jer "to sve čuva duh naroda i grada".

(Srna)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Hmm

Jeden p...r, a drugom porodica zivi van Zemlje. Mada kazu da je i ovaj drugi to. I onda ti isti pricaju o porodicnim vrijednostima.

РС

Нека провјери како је у Београду бесплатан вртић за све... да препише и то код нас... да буде нешто паметно

MONDO REPORTAŽE