• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Na Dodikovu izjavu reagovao vrh PDP-a: Crnadak ga uporedio sa Miloševićem

Autor Dragana Božić

Predjsednik i potpredsjednik PDP-a, Branislav Borenović i Igor Crnadak, oštro su reagovali na Dodikovu izjavu da “sve dok ga napadaju Jelena Trivić, Igor Crnadak, Branislav Borenović, Nebojša Vukanović, znači da radi dobro i u interesu Srpske”.

 Бореновић и Црнадак прес.jpg Izvor: PDP

"Kada me u negativnom kontekstu pomene onaj koji je politički, institucionalno, ekonomski, moralno, demografski i na svaki mogući način unazadio Republiku Srpsku i moj, srpski, narod, meni je to pohvala. Kada znam da sam sve suprotno od onoga ko je sve obezvrijedio i ko je postao kamen oko vrata Republike Srpske, znam da sam na pravom putu. Kada se prizemnim pričama i kvalifikacijama bavi neko ko želi da je veliki lider, a nikada neće biti državnik, znači da je vrijeme da se skine sa grbače ovoj zemlji. Milorade, takve ne mrzim, jer to niti znam, niti sam tako vaspitan. Takve kao ti mogu samo da žalim", poručio je Borenović na "Iksu".

"Ne znam za druge, ja ne mrzim nikoga, pa ni Dodika. Neka je živ i zdrav 100 godina. Ali, njegova politika ekonomski je upropastila Republiku Srpsku i izolovala je od svih svjetskih tokova", rekao je Crnadak.

Crnadak navodi da je Dodik populista, improvizator i vrhunski manipulator, koji je uništio demokratski sistem u Srpskoj i preuzeo svu vlast u svoje ruke.

"Prepreden i beskrupulozan, okupio je slične sebi i napravio sistem iz kojeg je proizašlo stotine milionera, izvlačeći sav taj narodni novac iz budžeta, na svim nivoima. Dodik je betonski blok vezan oko vrata Republici Srpskoj, koji svoj narod vuče na dno, u potpunu propast.
Jedna stara poslovica kaže "Mudrost je znati kada treba stati"", kaže Crnadak i dodaje da je sada taj momenat.

Podsjetio je Dodika šta je napisao na samom kraju svog čuvenog pisma Miloševiću iz 2000. godine.

"Kao da je pisano za Dodika 2024. godine. "Ako imaš još imalo časti, snage ili stida, izaberi pokajanje, zatraži oproštaj od svog naroda i idi!!! Ima ko da vodi Srbiju tamo gdje bi davno bila da je ti nisi unazadio. Vrijeme je da odeš, Slobodane.", naveo je Crnadak.

(Mondo)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ma da

Sa Miloševićem? A to je nešto negativno? Bukvalno mantra američke ambasade koju čitaju domaći dobrovoljci

Hmm

@Ma da Milosevic je najveci gubitnik, veci i od Urosa nejakog, nije razumio promjene na globalnom nivou koje su se desavale dok je vladao. Prodao je Krajinu, izgubio Kosovo i ostavio na cjedilu Republiku Srpsku.

Zole

Dodik=Milo Ali narod ih voli i poštuje,tako je kako je

MONDO REPORTAŽE