• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik u Kazanju: BRIKS jedina alternativa postojećem uređenju svijeta

 vesna.jpg
Autor Vesna Kerkez

Dodik je rekao novinarima da gotovo da nema zemlje koja ne želi da vidi sebe u određenim kontaktima i saradnji sa BRIKS-om

 Dodik u Kazanju o BRIKS-u Izvor: Twitter/Milorad Dodik

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik istakao je danas u Kazanju da je BRIKS jedina sigurna, stabilna alternativa postojećem uređenju svijeta i da treba da ojača još više.

Dodik je rekao novinarima da gotovo da nema zemlje koja ne želi da vidi sebe u određenim kontaktima i saradnji sa BRIKS-om, mirovnim pokretom u svijetu koji pokušava da obezbijedi stabilnost i mir uvažavajući suverenitete, unutrašnja uređenja, bez miješanja u unutrašnja pitanja drugih zemalja.

On je naglasio da je to savez nezavisnih država koje se svojevoljno, bez ikakvih pritisaka, uključuju u ovu organizaciju sa željom da svijet bude pravedniji i bolji i stabilnije mjesto za život.

"To je nešto što se u unipolarnom svijetu samo može sanjati. Prema tome, ovo je realna alternativa onome što sada imamo u svijetu", rekao je Dodik.

Predsjednik Srpske je izrazio uvjerenje da će u narednom periodu i Srbija donositi odluke u vezi sa BRIKS-om.

(Srna)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Darko

Svi vi sto mislite da je dici drzavu od nicega tako lako nemate pojma o zivotu. Da bi drzava stala na noge poslije rata potrebne su decenije i to da vas niko ne opstruise. A nas opstruisu svi zivi kojima smo okruzeni a i šire. Tako da obzirom na sve i ovo sto imamo je uspjeh. A bilo koja opcija bez Dodika vodi nas ka unitarnoj Bih i sve nase zrtve bile su uzaludne.

Zole

On nije u stanju da podigne kvalitet života u RS a kamoli u federaciji Tonemo svi skupa

Dodik i laži

Dodik za 30 godina nije pomogao razvoju Bosanke Krajine, Drvar, Grahovo itd., dok Vučić nije pomogao. Još uvijek su ti dijelovi najnerazvijeniji , bas ti iz SNSDa sa Spirićem i sl kradu i dalje šumu a onim bijednim ljudima poklone po cisternu piva na nekom zboru. Sada kao priča o BRIKSu a nije u stanju da podigne ono sto je porušeno pre 30god. Korupcija na nikada viđenom nivou.

MONDO REPORTAŽE