• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Selak: Pravi socijalisti su protiv privatizacije partije

Autor SRNA

Poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Goran Selak rekao je da je njegovo isključenje iz SP-a i još dvojice funkcionera nelegalno.

 Goran Selak raskol u SP Izvor: MONDO

"Sjednica Glavnog odbora SP-a je sazvana nelegalno. Nije čak usvojen ni dnevni red na sjednici Izvršnog odbora. Samo 15 ruku je dignuto za isključenje i to dovoljno govori. Član sam SP-a sve dok na žalbu ne odgovori statutarna komisija", rekao je Selak koji je isključen iz stranke zajedno sa poslanikom Maksimom Skokom i predsjednikom SP-a za regiju Krajina Milenkom Savanovićem.

Selak je pozvao na jedinstvo u partiji i na, kako je istakao, sprečavanje samovolje jednog čovjeka, koji zbog ličnih interesa pokušava da je pocijepa.

Prema njegovim riječima, predsjednik SP-a Petar Đokić "u strahu se poslužio obmanama i falsifikatima, ali to je uvijek kratkog daha".

Možda će vas zanimati



"Vrlo brzo ćemo vidjeti stvarnu sliku. Nas pet poslanika smo jedinstveni i složni da nastavimo započeto, a uskoro će nam se pridružiti i šesti. Naši članovi, među kojima su i osnivači SP-a, nisu nam dali da odustanemo. Mnogo ljudi vjeruje u ovo što radimo i svaki pravi socijalista je protiv privatizacije partije i okretanja leđa bazi i građanima", naveo je Selak u pisanoj izjavi.

Glavni odbor SP-a potvrdio je juče u Doboju odluku predsjednika SP-a da iz stranke isključi Skoka, Selaka i Savanovića.

Oni su isključeni iz stranke nakon što su sa poslanicima u Narodnoj skupštini Andreom Dorić, Ristom Marićem i Savom Vulićem zatražili od predsjendika Vlade Republike Srske Radovana Viškovića da smjeni Đokića sa pozicije ministra energetike i rudarstva zbog lošeg rada i činjenice da je pod istragom republičkih institucija.

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE