• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko sve podržava Radojičića u novoj kandidaturi?

Autor mondo.ba

Predsjednik Gradskog odbora SNSD Banjaluka Igor Radojičić sutra će predsjednicima gradskih odbora devet političkih partija potpisati koalicioni sporazum o međusobnoj saradnji na predstojećim lokalnim izborima.

 Igor Radojičić koalicioni sporazum Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba

Radojičić će sporazum potpisati sa predsjednicima gradskih odbora DEMOS-a, NDP-a, DNS-a, SP-a, Ujedinjene Srpske, SPS-a, Partije ujedinjenih penzionera, Poligraf-a i Prve Srpske demokratske stranke.

Možda će vas zanimati

Sporazum će biti potpisan u 18.00 časova u Kulturnom centru "Banski dvor", najavljeno je iz banjalučkog SNSD-a.

Radojičić, koji je gradonačelnik Banjaluke od 2016. godine biće kandidat za prvog čovjeka Banjaluke i na predstojećim lokalnim izborima u BiH.

Opozicione stranke još nisu napravile koalicioni dogovor ni odabrale kandidata, a kako posljednje vijesti pokazuju najviše šansi da uđu u trku za gradonačelnika Banjaluke imaju poslanici PDP-a u Narodnoj skupštini, Jelena Trivić i Draško Stanivuković.

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Morak

Igor s obzirom na uradjeno i sta je planirao za dalje zasluzuje da vlada dok bude imao snage i energije a sto se tice odbornika i jednih i drugih i trecih to su prebogati ljudi koji se ne jave za rijec pet puta u mandatu a odbornicka naknada im dodje da pocaste ljubavnicu ili organizuju zderanciju, al zato je svaki doveo put do svoje vikendice koje lice na vile, zaposlio rodbinu, i sve im se moze. Dajte primjer da je iz vecih stranaka prosao neko ko nije imao posao i para, ne, samo tatina djeca i drugi bogatasi a od njih u Skupstini nema nista

MONDO REPORTAŽE