• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Preminuo Milutin Mrkonjić, srpski političar i partner pjevačice Ane Bekute

 vesna.jpg
Autor Vesna Kerkez

MIlutin Mrkonjić preminuo je danas u Beogradu, a o njemu je do posljednjeg trenutka brinula pjevačica Ana Bekuta.

 Preminuo Milutin Mrkonjić, srpski političar i partner pjevačice Ane Bekute Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/ATA images/Antonio Ahel

Srpski političar, počasni predsjednik SPS i narodni poslanik Milutin Mrkonjić (79) preminuo je danas u Beogradu u Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje", gdje su se ljekari danima borili za njegov život.

Mrkonjić će pored političkog angažmana ostati upamćen i po vezi sa pjevačicom Anom Bekutom koju je volio do svog posljednjeg dana.

Možda će vas zanimati

U vezi su proveli punih devet godina, a mnogi su ih smatrali najskaldnijim, ali i najljepšim parom na javnoj sceni.

O svojoj ljubavi sa rado govorili za medije, u emisijama nerijetko gostovali zagrljeni uz poneki poljubac, a pjevačica je jednom prilikom otkrila i kako je sve počelo.

"Najbolje stvari dešavaju se kada im se najmanje nadamo. Ja sam se jednostavno prepustila i rekla: 'Neka Bog pošalje ono što misli da mi treba'. Nemojmo gubiti nadu bez obzira na krahove i brodolome. Pravi čovjek pojavi se onda kada ste spremni za to, kada zavolite sebe. Ja sam se zaista načekala, prva polovina života prošla mi je u traženju. Kada smo se upoznali, imala sam 52 godine, on skoro 70. No, da smo se ranije sreli, možda se ne bismo prepoznali. Nije baš da u dvadesetim i tridesetim znamo šta je ljubav... Tek kasnije to shvatamo, kada se s mudrošću i iskustvom neke vrijednosti postave na svoje mjesto", rekla je Ana pre nekoliko meseci.

"Svih ovih devet godina prošlo je u miru, harmoniji, dogovoru i povjerenju. Bez svega toga, nema opstanka jedne veze. S tim da smo se mi, moram da dodam, upoznali u zrelim godinama naših života kao uspješni i ostvareni ljudi u svojim profesijama i mislim da je to umnogome doprinijelo skladu naše veze", dodala je.

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić
Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

Na pitanje o romantičnim gestovima MIlutina Mrkonjića, imala je spremnu priču:

"Prije dvije godine, u septembru, organizovao mi je u najstrožoj tajnosti proslavu 60. rođendana. Poznato je da ja ne volim da slavim svoje rođendane i smatram da je to za mlađe ljude, ali te okrugle, jubilarne, počela sam da obilježavam od 30. rođendana pa naovamo. Iznenadio me, pozvao je sve moje prijatelje, vodio je računa o svakom detalju, ništa nije prepustio slučaju. Sve je perfektno organizovao i samo mi je rekao: 'Hajde, obuci se lijepo, idemo na jednu intimnu večeru, samo ti i ja'. Bilo je prelijepo, veselili smo se do kasno u noć. Sada kada pričam o tome, prosto mi je nevjerovatno da se nekada slavilo do kasno u noć, s obzirom na ovu pandemiju, koja još uvijek traje. Mada, i to će proći", ispričala je.

Pogledajte njihove zajedničke fotografije:

 (MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop